Učlani se u Klub, kupuj Pampers pelene, gaćice ili maramice i sakupljaj bodove!

Sakupljene bodove kasnije iskoristi za poklon za sebe ili svoje najmlađe.
*NE VRIJEDI ZA NARUDŽBE KOD KOJIH JE KORIŠTENA USLUGA POKUPI ILI USLUGA PARTNER DOSTAVE.

Postani član

Učlani se već danas u Pampers Klub i poklanjamo ti 500 bodova dobrodošlice!

Postani član

Sakupljaj bodove

Svaka kupnja Pampers pelena, gaćica ili vlažnih maramica, donosi ti dodatne bodove!

Pogledaj sve proizvode

Zamijeni bodove za nagrade

Pretvori pelene u nagrade i odaberi poklon za sebe i svoje najmlađe. Više Pampersa, više nagrada!

Pogledaj nagrade

 

Pogledaj koje nagrade možeš zamijeniti za bodove:

ČlansTvom u Pampers KlubU pristaješ na Uvjete i pravila Pampers Kluba


Pampers Sensitive Vlažne maramice 80/1

MultiPlusCard cijena: 1,99 € (14,99 kn/kom)
Cijena za j.m.: 0,03 €/kom (0,23 kn/kom)
Vrijedi do: 02.04.2023
(1)
2
59 €/kom
19,51 kn/kom
kom

Pampers Fresh Clean Vlažne maramice 80/1

MultiPlusCard cijena: 1,99 € (14,99 kn/kom)
Cijena za j.m.: 0,03 €/kom (0,23 kn/kom)
Vrijedi do: 02.04.2023
(1)
2
59 €/kom
19,51 kn/kom
kom

Često postavljana pitanja

Ako i dalje imaš pitanja, kontaktiraj nas na besplatni info telefon 0800 400 000 ili putem email obrasca


Pampers Klub je program vjernosti dostupan ekskluzivno na Konzum internet prodavaonici isključivo za online narudžbe. Skupite i iskoristite bodove kako biste dobili poklone za vas i vašeg mališana.

Svaka kupnja Pampers proizvoda donosi vam dodatne bodove koje kasnije možete zamijeniti za jednu od ponuđenih nagrada.

Članstvo je besplatno. Potrebno je otvoriti profil ili prijaviti se na stranici Konzum internet prodavaonice te unutar profila klikom na gumb Postani član postati članom Pampers Kluba.

Kako bi pristupili klubu, sakupljali bodove te osvojili nagrade potrebno je registrirati se na Konzum internet prodavaonici.

Bodovi se osvajaju svakom kupnjom Pampers proizvoda (Pelene, Gaćice, Vlažne maramice). Popis proizvoda s kojima osvajate bodove možete pogledati ovdje.

Bodovi se obračunavaju na temelju trenutačne cijene proizvoda u trenutku zaključivanja narudžbe. U slučaju da je proizvod u trenutku kupnje na akciji, tada se u obzir uzima akcijska cijena proizvoda.

Obračun bodova: 0,13 € (1 kn) = 10 bodova

Primjer: prodajna cijena (redovna ili akcijska) proizvoda je 21,63 € (162,99 kn), u tom slučaju osvajate 1664 bodova.

Bodovi se zbrajaju i postaju vidljivi na profilu u trenutku isporuke i izdavanja računa narudžbe u kojoj se nalazi proizvod koji je dio Pampers Kluba .

Popis nagradnih proizvoda možete pogledati ovdje. Klikom na gumb DODAJ prikazati će se vrijednost svakog proizvoda u bodovima. Popis nagradnih proizvoda također je dostupan i u profilu, Pampers Klub.

Trenutačno nije moguće dijeliti osvojene bodove na druge profile. Bodovi su povezani s profilom na Konzum internet prodavaonici.

Povijest bodova omogućava vam jednostavan pregled svih aktivnosti unutar Pampers Kluba koji su generirali određenu izmjenu po pitanju bodova (sakupljanje/iskorištavanje bodova). Kod svake transakcije bodova moguće je doći do informacija u kojem trenutku i nad kojim proizvodima je došlo do osvajanja bodova te u kojim narudžbama i nad kojim proizvodima je došlo do iskorištavanja bodova.

Pravila i uvjete članstva Pampers kluba, možete pročitati ovdje.

Članstvo možete prekinuti u bilo kojem trenutku, klikom na link Prekini članstvo unutar profila Pampers Kluba. Broj dostupnih bodova u trenutku prekida članstva neće se brisati i u slučaju da se želite ponovno učlaniti u Klub, isti broj bodova biti će vam opet dostupan.

Za vrijeme prekida trajanja članstva Pampers Kluba neće se obračunavati dodatni bodovi koje je potencijalno bilo moguće osvojiti kupnjom Pampers proizvoda.

Bodovi se oduzimaju u trenutku dodavanja nagradnih proizvoda u košaricu. U slučaju da se nagradni proizvod izbaci iz košarice, bodovi će opet biti dostupni.

U slučaju otkazivanja narudžbe, svi iskorišteni bodovi biti će vraćeni u Pampers Klub dok se potencijalno osvojeni bodovi neće dodatno pribrojiti postojećem broju bodova