NOVI IZAZOV!

DO 31.8. SAMO U NOVOJ MULITPLUSCARD APLIKACIJI!

UŽIVAJ CIJELO LJETO U SLADOLEDU, BEZALKOHOLNIM OSVJEŽAVAJUĆIM PIĆIMA,

VODI, SOČNOJ DINJI I LUBENICI.

 

KAKO OSVOJITI KUPONE S POPUSTIMA?

 

 

Za potrošenih 10 eura na navedeni asortiman darujemo ti kupon s 20 % popusta na sladolede, osvježavajuća pića (sva bezalkoholna pića i voda), dinju i lubenicu.

Za potrošenih 15 eura na navedeni asortiman darujemo ti kupon s 25 % popusta na sladolede i osvježavajuća pića (sva bezalkoholna pića i voda), dinju i lubenicu.

Za potrošenih 20 eura na navedeni asortiman darujemo ti kupon s 30 % popusta na sladolede i osvježavajuća pića (sva bezalkoholna pića i voda), dinju i lubenicu.
 

SAZNAJ VIŠE

 

TVOJE MULTIPLUSCARD POGODNOSTI

Proizvode označene MultiPlusCard cijenom pronađi u našim prodavaonicama ili webshopu, a pri kupnji obavezno koristi MultiPlusCard karticu i UŠTEDI ODMAH!

Kupone s popustima potraži u novoj MultiPlusCard aplikaciji i kupuj povoljnije. Najnoviju ponudu kupona potraži u našem katalogu.

KAKO DO BONUS EURA?

Svaki tjedan u katalogu potraži voće i povrće s oznakom MultiPlus BONUS i sakupljaj dodatne bonus eure.

 

Za sakupljanje BONUS eura pokaži MultiPlusCard karticu. Ukoliko plaćaš karticama Zagrebačke banke sakupljaš još više BONUS eura.

BIRAJ BEZ PAPIRA

Svoje račune iz naših prodavaonica pronađite u elektroničkom obliku u mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard!

Sve što je potrebno napraviti je:

→ odabrati opciju BIRAJ BEZ PAPIRA ako više ne želite primati papiraniti ispis računa prilikom kušnje u našim prodavaonicama.

→ E - račun pronađite u svojoj mobilnoj aplikaciju MultiPlusCard u PDF formatu nakon svakog plaćanja u našim prodavaonicama uz svoju MultiPlus karticu.

→ E - račun identičan je papirnatom računu, osim toga uvijek je pri ruci.

 

Gdje mogu pronaći svoj E - račun?

E - račun nalazi se na listi transakcija koja je dostupna na MultiPlusCard aplikaciji.

Potrebno je ažurirati postojeću mobilnu aplikaciju, ukoliko to nisi napravio kako bi  E - račun bio vidljiv.

 

Kako mogu deaktivirati ispis papirnatog računa?

Ispis papirnatog računa u našim prodavaonicama možeš deaktivirati klikom na izborniku u odjelu Moji podaci označi da želiš primati samo E - račun.

 

Koliko su dostupni E - računi?

E - računi dostupni su 9 mjeseci od datuma računa. Iste možeš preuzeti i pohrani na svom mobilnom uređaju.

Kako biste povezali svoju MultiPlus karticu i koristili pogodnosti programa prilikom internet narudžbe karticu je potrebno povezati sa svojim korisničkim računom preko poveznice MOJ PROFIL.

Povezivanje korisničkog profila konzum.hr s MultiPlus karticom

Potvrdom na gumb POTVRDI KARTICU uneseni podatci se spremaju i kartica je povezana s vašim korisničkim računom.

Povezivanje Konzum korisničkog profila i MultiPlus kartice

Nakon potvrde u vašem korisničkom računu prikazuje se stanje MultiPlus BONUS eura koji su raspoloživi za iskorištavanje. Ovdje uvijek možete provjeriti stanje sakupljenih BONUS eura.

Povezivanje Konzum korisničkog profila i MultiPlus kartice

Savjet: MultiPlus karticu možete povezati i tijekom procesa zaključivanja narudžbe na isti način kao i prilikom unosa MultiPlus kartice u odjeljku „Moj profil“.

Ukoliko imate povezanu MultiPlus karticu s korisničkim računom na konzum.hr u koraku plaćanja prikazan je iznos raspoloživih BONUS eurima.

Otvaranjem padajućeg izbornika klikom na znak + otvara se blok u kojem možete sami upisati iznos koji želite potrošiti za plaćanje računa ili pritiskom na gumb MAKSIMALAN IZNOS odabirete da će se na narudžbu primijeniti najviši raspoloživ iznos koji je moguće iskoristiti u ovoj narudžbi. Na pojedine proizvode i usluge nije moguće iskoristiti BONUS eure više o pravilima iskorištavanja MultiPlus BONUS eura pročitajte OVDJE.

 

Nakon što ste upisali koliko BONUS eura želite potrošiti za plaćanje računa, odnosno odabrali MAKSIMALNI IZNOS odaberite gumb POTVRDI BONUS kako biste proveli plaćanje.

Iskorišteni iznos vidljiv je u stavkama narudžbe pod nazivom „Iskorišteni MultiPlus BONUS“ kao umanjenje ukupnog iznosa košarice.

Ukoliko nemate dovoljno BONUS eura za plaćanje cijelog iznosa, odnosno ne želite platiti cijeli račun BONUS eura, za plaćanje ostatka iznosa narudžbe potrebno je odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja.

 

Potvrdom na gumb PLATI vaša narudžba je završena.

Ukoliko nemate registriranu MultiPlus karticu to možete učiniti na stranicama MultiPlusCarda odabirom gumba REGISTIRAJ KARTICU ili preko poveznice MultiPlusCard registracija.

 • MultiPlusCard je program nagrađivanja vjernosti u kojem se nagrađuje svaku vašu kupnju.
 • U MultiPlusCard programu uvijek ste na dobitku jer svakom kupnjom sakupljate BONUS eure i imate mogućnost ostvariti niz ostalih pogodnosti.
 • BONUS eure možete sakupljati s članovima svoje obitelji te na taj način ostvarivati još više pogodnosti
 • Putem web stranice – učlanite se OVDJE
 • Pozivom na info telefon 072 000 110
 • Ispunjavanjem pristupnice na prodajnim mjestima ili u poslovnicama MultiPlusCard partnera
 • Putem mobilne aplikacije
 • MultiPlus BONUS je nova vrsta akcije u Konzumu, u kojoj kupnjom posebno označenih MultiPlus BONUS proizvoda ostvarujete dodatne BONUS eure na svojoj MultiPlus kartici.
 • Na mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard
 • Web stranici MultiPlusCarda
 • Ispisu Konzum računa
 • Pozivom na broj 072 000 110
 • MultiPlus bonus euri vrijede najmanje godinu dana.
 • Bonus eure sakupljene u jednoj kalendarskoj godini možete potrošiti do kraja sljedeće kalendarske godine
 • Postoji li minimalni bodovni prag koji moram prijeći da bih ostvario pravo na BONUS eure?

Nema bodovnih pragova, čim su prvi BONUS euri dostupni na kartici, možete ih iskoristiti već u idućoj kupnji.

 • Kako mogu iskoristiti BONUS kune na svojoj MultiPlus kartici?

Za iskorištavanje BONUS eure pokažite MultiPlus karticu ili elektroničku karticu u mobilnoj aplikaciji na blagajni prodajnog mjesta i napomenite da želite iskoristiti BONUS EURE.

 • Tko može koristiti raspoloživ iznos BONUS eura na MultiPlus kartici?

BONUS eurima i svim ostalim pogodnostima ostvarenim na zajedničkom računu mogu raspolagati svi povezani članovi. Do 1. ožujka 2020. godine nositelj zajedničkog računa raspolagao je pogodnostima na zajedničkom računu.

 • Moram li odjednom iskoristiti cijeli iznos BONUS eura prilikom kupnje?

Ne morate, dovoljno je blagajnici navesti prije završetka računa koji iznos želite iskoristiti te da taj iznos bude isti ili manji od iznosa cjelokupnog računa.

 • Mogu li iskoristiti BONUS eure s mobilnom aplikacijom?

Možete, za iskorištavanje BONUS eura dovoljno je na blagajni pokazati elektroničku karticu u MultiPlusCard mobilnoj aplikaciji.

 • Mogu li iskoristiti BONUS euri s MultiPlusCard privjeskom?

Da.

 • Mogu li prenijeti raspoloživi iznos BONUS eura u drugo obračunsko razdoblje?

Ukoliko ne iskoristite sve BONUS eure do kraja godine, preostali iznos BONUS eura raspoloživ na vašoj MultiPlus kartici na dan 31. prosinca, prenosi se u sljedeću godinu i možete ga iskoristiti najkasnije do kraja te godine, nakon čega se BONUS euri poništavaju.

 • Izgubio sam MultiPlus karticu, što trebam napraviti?

U slučaju gubitka MultiPlus kartice kontaktirajte nas odmah pozivom na 072 000 110 ili elektroničkom poštom na: info@multipluscard.hr kako bismo blokirali vašu MultiPlus karticu i poslali vam novu.