Mobilna aplikacija

​Preuzmite besplatnu Konzum mobilnu aplikaciju koja olakšava vašu svakodnevnu kupnju!

Konzum mobilna aplikacija sada je još modernija te omogućuje brži pregled aktualnih kataloga i trenutnih akcija u poslovnicama Konzuma.

Sada još jednostavnije možete pronaći najbliži Konzum pomoću lokatora koji locira najbližu prodavaonicu prema vašem trenutnom položaju i navigaciju do odabrane prodavaonice. Osim toga, odabirom neke od prodavaonica možete saznati i osnovne informacije kao što su adresa, radno vrijeme i broj telefona.

Zahvaljujući unaprijeđenoj tražilici i opciji skeniranja barkoda sada još brže možete pretraživati proizvode, a s obzirom da je mobilna aplikacija u potpunosti usklađena i s internet prodavaonicom, skenirane proizvode možete direktno dodati u vašu online košaricu i na taj način još jednostavnije i brže obaviti vašu kupnju.

Preuzmite i vi besplatno novu, unaprijeđenu Konzum mobilnu aplikaciju i doživite kupnju na drugačiji i jednostavniji način:

  • uštedite s posebnim ponudama i akcijama
  • pogledajte aktualne kataloge
  • jednostavno napunite svoju online košaricu i naručite dostavu
  • proizvod u svoju online košaricu možete dodati i skeniranjem barkoda proizvoda
  • pronađite najbliži Konzum, provjerite radno vrijeme i put do njega
  • inspirirajte se za pripremu finih jela našim originalnim receptima

Konzum mobilnu aplikaciju Konzum na tvom dlanu trenutno koristi više od 50.000 korisnika kojima su sve informacije i proizvodi dostupni 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu.

* Prema izboru stručnog tima časopisa VIDI, naša mobilna aplikacija odabrana je kao jedna od 50 najboljih hrvatskih aplikacija. Na konačnu ocjenu utječu razni kriteriji, pa je tako funkcionalnost jako bitna stavka. Brzina sučelja, moderan dizajn i slušanje korisnika od updatea do updatea su bonusi. Naša aplikacija zadovoljila je sve to i tako postala neizostavna aplikacija za kupnju namirnica i kućanskih potrepština.

Preuzmite besplatnu Konzum aplikaciju