Mobilna aplikacija

​Preuzmite besplatnu Konzum mobilnu aplikaciju koja olakšava vašu svakodnevnu kupnju!

Konzum mobilna aplikacija sada je još modernija te omogućuje brži pregled aktualnih kataloga i trenutnih akcija u poslovnicama Konzuma.

Sada još jednostavnije možete pronaći najbliži Konzum pomoću lokatora koji locira najbližu prodavaonicu prema vašem trenutnom položaju i navigaciju do odabrane prodavaonice. Osim toga, odabirom neke od prodavaonica možete saznati i osnovne informacije kao što su adresa, radno vrijeme i broj telefona.

Zahvaljujući unaprijeđenoj tražilici i opciji skeniranja barkoda sada još brže možete pretraživati proizvode, a s obzirom da je mobilna aplikacija u potpunosti usklađena i s internet prodavaonicom, skenirane proizvode možete direktno dodati u vašu online košaricu i na taj način još jednostavnije i brže obaviti vašu kupnju.

Preuzmite i vi besplatno novu, unaprijeđenu Konzum mobilnu aplikaciju i doživite kupnju na drugačiji i jednostavniji način:

  • uštedite s posebnim ponudama i akcijama
  • pogledajte aktualne kataloge
  • jednostavno napunite svoju online košaricu i naručite dostavu
  • proizvod u svoju online košaricu možete dodati i skeniranjem barkoda proizvoda
  • pronađite najbliži Konzum, provjerite radno vrijeme i put do njega
  • inspirirajte se za pripremu finih jela našim originalnim receptima

Konzum mobilnu aplikaciju Konzum na tvom dlanu trenutno koristi više od 50.000 korisnika kojima su sve informacije i proizvodi dostupni 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu.

Preuzmite besplatnu Konzum aplikaciju