Pomoćna usluga POKUPI još je u razvojnoj fazi,
ali vjerujemo da razumiješ


U normalnim okolnostima bismo čekali dok sve nije savršeno, ali sad je najvažnije da što prije dobiješ namirnice koje trebaš. Hvala što razumiješ i imaš strpljenja za potencijalne nedostatke - vjeruj nam, dajemo sve od sebe.


Dostupan je samo odabrani asortiman


Zbog operativnih ograničenja, paketi za ovu pomoćnu uslugu se slažu u našim trgovinama, a ne kao inače, u centralnom skladištu. Ipak, pažljivo smo birali tih 4 000 proizvoda kako biste mogli pronaći proizvode koji se najviše kupuju ovih dana.

Proizvodi i cijene se mogu razlikovati


Proizvodi i iznos tvoje narudžbe mogu se razlikovati od proizvoda i iznosa tvog paketa na preuzimanju jer u ovom trenu nije moguće prikazati stanje zaliha u prodavaonici u realnom vremenu. Ako određenog proizvoda nema na polici trgovine, naši djelatnici će te nazvati i provjeriti želiš li zamjenski artikl. Ipak, ako pristaješ na sve zamjenske artikle, molimo te da nam olakšaš posao i u napomeni kod narudžbe napišeš: “Ne trebate me zvati, pristajem na sve zamjenske artikle.” Osim proizvoda, i iznos računa može biti drugačiji jer vrijede cijene na dan preuzimanja, a ne na dan narudžbe.

Svi načini plaćanja


Možeš koristiti sve načine plaćanja kao i inače na našem webshopu - online plaćanje kreditnim karticama ili pouzećem prilikom preuzimanja svim uobičajenim načinima plaćanja (kartice, gotovina, poklon bonovi, MPC bonus kune i sl.)


Molimo kupuj do 1000 kn


Još jednom te pozivamo da kupuješ racionalno i svoje online košarice i za ovu uslugu puniš proizvodima u iznosu do 1 000 kuna kako bismo bili u mogućnosti zadovoljiti potrebe što većeg broja kupaca.

Hvala što brineš o sebi i drugima. Vidimo se!