1920x857.jpg

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Potvrdili smo trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša

U okviru Nacionalnog programa Živjeti zdravo i komponente Zdravlje i radno mjesto u organizaciji Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja.

Oduvijek smo bili veliki promotor zdravog načina života, a činjenica da se ovim službenim priznanjem ubrajamo u kompanije koje provode aktivnosti u smjeru promoviranja zdravlja zaposlenika, usvajanju zdravih životnih navika, brinu o boljitku svojih zaposlenika i očuvanju okoliša, čini nas neizmjerno ponosnima.

 

Uz ispunjavanje svih važnih kriterija za dobivanje certifikata, a koji se temelje na aktivnostima koje pružamo našim zaposlenicima od osiguravanja dodatnog zdravstvenog osiguranja koje zaposlenicima omogućuje obavljanje redovitih sistematskih pregleda te korištenje ostalih zdravstvenih usluga po polici u ugovorenim ustanovama partnerima, osiguranih programa osposobljavanja iz zaštite na radu i zaštite od požara, plaćenog toplog obroka, mogućnosti bavljenja sportom u suradnji s Multisport-om do provođenja edukativnih aktivnosti s ciljem promicanja i zaštite zdravlja i prevencije bolesti (Zaštita na radu, Dan zdravlja, Poligon zdravlja, predavanja ne temu tjelesne aktivnosti, očuvanja mentalnog zdravlja i pravilne prehrane i sl.).

Uz sve navedeno, kao tvrtka potičemo i podržavamo zaposlenike u sudjelovanju u sportskim aktivnostima s ciljem promicanja zdravlja te širenja pozitivnog duha i zdravijeg tijela te kroz razne edukativne i promotivne kampanje u promoviranju zdrave prehrane i očuvanja okoliša osvještavamo važnost brige o zdravom načinu života kako naših zaposlenika tako i naših kupaca.

 

Ovo priznanje nam je iznimno važno jer smo oznakom Tvrtka prijatelj zdravlja potvrdili trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša.“, poručio je Uroš Kalinić, član Uprave Konzum plus prilikom preuzimanja certifikata kojeg je u ime HZJZ-a uručila Dinka Nakić , dr. med. specijalist epidemiologije.

 


Prethodna novost
Otvorili smo prvu SMART prodavaonicu u regiji
Otvorili smo prvu SMART prodavaonicu u regiji

Otvorili smo prvu SMART prodavaonicu u regiji

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Moderna, inovativna prodavaonica bez blagajni i skeniranja artikala u potpunosti je prilagođena kupcima

Sljedeća novost

Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija