1920x857_pekarnica_odabrale_mame.jpg

Konzumovim pekarnicama dodijeljena oznaka „Odabrale mame“

Pekarnice Konzuma prvi su izbor mama među odjelima s pekarskim proizvodima svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj

Konzumove pekarnice favorit su mama među pekarnicama svih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača u kojem je sudjelovalo ukupno 1.200 mama.

 

Pekarnice Konzuma tako su stekle pravo korištenja oznake „Odabrale mame“ koju poduzeće Selektiva dodjeljuje proizvodima i uslugama koje su mame zaista i koristile, smatrajući da su one, s obzirom na sve svakodnevne zadaće koje obavljaju u brizi za svoje obitelji, najkvalificiranije za davanje preporuka.

 

„Jako smo ponosni što su upravo naše pekarnice prvi izbor mama u Hrvatskoj, osobito kad znamo koliko mame mogu biti odlučne i zahtjevne u svojim kriterijima kad biraju proizvode ili usluge koje smatraju najboljima za svoju djecu i druge članove obitelji. Ovo je veliko priznanje za sve naše zaposlenike koji su uključeni u rad naših odjela pekarnica, a vrhunskom kvalitetom i bogatom ponudom nastavit ćemo opravdavati povjerenje mama i svih drugih kupaca koji svakodnevno upravo u Konzumu kupuju kruh, peciva i ostale pekarske proizvode“, izjavila je Ivana Andrijević, Senior voditelj kategorije Pekarnica u Sektoru svježe hrane u Konzumu.

 

Online istraživanje Selektive, provedeno sredinom listopada 2021. godine, obuhvatilo je 1.200 mama iz svih dobnih skupina i svih dijelova Hrvatske. Tijekom istraživanja mame su ocjenjivale pekarnice svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te im dodjeljivale ocjene na temelju nekoliko kriterija – zadovoljstva korištenim proizvodom ili uslugom, karakteristika proizvoda ili usluge, procijenjene vrijednosti za uloženi novac i namjere preporuke proizvoda ili usluge. Certifikat „Odabrale mame“ dodijeljen je Konzumovim pekarnicama s obzirom na to da su među pekarnicama svih trgovačkih lanaca koje su mame ocjenjivale dobile najvišu ukupnu ocjenu.

 

Potražite svježe pekarske proizvode u najbližoj Konzum pekarnici, a izdvojenu ponudu pogledajte u našem katalogu.

 


Prethodna novost
Konzum u 2021. godini
Konzum u 2021. godini

Konzum u 2021. godini

Ostale obavijesti

Pregled izdvojenih aktivnosti i postignuća u 2021. godini

Sljedeća novost
Popust umirovljenicima za siječanj
Popust umirovljenicima za siječanj

Popust umirovljenicima za siječanj

Izdvojene ponude

​U utorak, 11.1., cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!


Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja
Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Nagrade i priznanja

Potvrdili smo trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša