DRIVE in - preuzmi svoje namirnice već za 2 sata!

Vaše namirnice su pažljivo zapakirane u vrećice i kutije. Na vama je samo da nas posjetite i preuzmete narudžbu.

DRIVE in je usluga Konzum online kupnje kojom naručujete i samostalno preuzimate namirnice i kućanske potrepštine. Jednostavno je – naručite namirnice na Konzum.hr i odaberite termin koji vam odgovara. Možete naručiti bilo gdje. Primjerice - naručite na računalu na poslu, a namirnice preuzmite kad idete prema domu.

Možete naručiti 2 sata prije preuzimanja unutar istog dana, ili do 7 dana unaprijed. U izabranom terminu vaše namirnice će biti pažljivo posloženim u vrećice i kutije te ih možete samostalno podići u DRIVE in centru u Zagrebu na adresi Zagrebačka Avenija 7.

 

Naručite gdje god želite

Bilo da ste na poslu, odmoru ili kod kuće, naručivati na Konzum.hr možete na svim uređajima.

Preuzmite kad vam odgovara

Na putu s posla kad ne stignete u trgovinu, povratku s odmora kad vam je hladnjak prazan ili u bilo koje drugo vrijeme.

Parking rezerviran za vas

Ne trebate tražiti parking. Vaše parkirno mjesto u DRIVE inu čeka na vas da dođete i preuzmete narudžbu.

Uštedite vrijeme

Naručite minimalno 2 sata prije podizanja, a maksimalno čak 7 dana. Namirnice vas čekaju, spremne za preuzimanje.

Mi vam donosimo namirnice

Parkirajte vozilo, opustite se i pričekajte. Naši dostavljači do vašeg vozila donose namirnice složene u vrećice i kutije.

 

Od 26.12.2022. za pojedine termini preuzimanja, ovisno o raspoloživim kapacitetima, naplaćujemo uslugu preuzimanja narudžbe u iznosu od 4,90 kn (0,65 €) do 9.79 kn (1,30 €). Cijena usluge preuzimanja za termine za koje se ista naplaćuje naznačena je prilikom odabira termina, a za sve druge termine usluga je besplatna.

 

DRIVE in se nalazi na adresi Zagrebačka avenija 7, Zagreb (velika građevina oslikana muralom). Ulaz u DRIVE in nalazi se na južnoj strani zgrade.
Radno vrijeme: od ponedjeljka u 07:00 sati do subote u 22:00 sata

Dođite do DRIVE in-a u vrijeme koje ste odabrali. Prilikom dolaska na uređaju uz parkirnu rampu skenirajte barkod ili ručno unesite broj narudžbe. Pričekajte dok se na ekranu kisoka ne prikaže broj parkirnog mjesta, parkirajte vozilo i pričekajte djelatnika Konzum online prodaje koji će vam donijeti namirnice.