Jamstvo kvalitete

Kvaliteta koju od nas očekujete je naš svakodnevni posao.

Konzum prodavaonice

Konzum online prodaja

Znamo da je kupnja preko interneta drugačija od kupnje u trgovini. Dok šećete trgovinom možete dotaknuti proizvode, procijeniti ih golim okom i doslovno „vidite što kupujete“. Pred nas to stavlja izazov da u svakom trenutku imate sigurnost da će proizvodi koje naručite doći do vašeg kućnog praga točno onakvi kakvi su i na internetu.

Za nas to znači da vam svakodnevno nudimo najvišu moguću razinu kvalitete.

Svježe kod nas, svježe kod vas

 • Jednako kako i vi u trgovini pregledavate je li kivi mekan i zreo, ima li banana pjegice ili je grožđe idealno za konzumaciju, tako i mi u odabiremo plodove za svaku vašu narudžbu.
 • Naši stručni kontrolori kvalitete svakodnevno pregledavaju artikle iz asortimana i garantiranju svježinu i kvalitetu jabuka, banana, salata i drugog voća i povrća u ponudi Konzum online prodaje.

Zamrznuto ostaje zamrznuto, a hladno ostaje hladno

 • Veliku važnost pridajemo artiklima koji su temperaturno osjetljivi, odnosno, zahtijevaju određeni temperaturni režim. Zbog kvalitete i sigurnosti proizvoda pratimo hladni lanac od skladišta do vašeg kućnog praga.
 • Koristimo odgovarajuće hlađene medije za potrebe održavanja hladnog lanca.

Što vidite na webu, to i dobijete kod kuće

 • Odabrali smo vrhunske proizvode naših dobavljača pa tako u Konzum online prodaji možete pronaći i naručiti odabrane proizvode za koje garantiramo visoku kvalitetu.
 • Svjesni smo da proizvode ne možete dotaknuti i da to može otežati vaš odabir te upravo zbog toga svakodnevno garantiramo da vas nećemo razočarati.

Pakiramo onako kako bi i vi pakirali u trgovini

 • Kad kupujete u trgovini, najteže proizvode stavite na dno košarice kako ne bi oštetili krhke i lomljive proizvode. Primjerice, čvrstu kutiju s keksima stavite na dno a mekano grožđe na vrh košarice.
 • Upravo tako pakiramo i za vas - najvažnije nam je da ste zadovoljni sa svojom dostavom i da nijedan artikl nije oštećen. Naši stručnjaci za kvalitetu ručno odabiru sve proizvode s našeg skladišta i distributivnog centra te ih pakiraju na način da uvijek stignu neoštećeno do vas.
 • Također, fizički odvajamo proizvode prema raznim pravilima (npr. svježe mlijeko, jaja i mliječne proizvode osjetljive ambalaže odvajamo u vlastite dijelove) kako bi bili sigurni da je dostava uvijek kvalitetna.

Možete nam pomoći da poboljšamo našu uslugu

 • Vođeni modernim svjetskim praksama, garantiramo visoku uslužnost naših dostavljača i mogućnost da ocijenite dostavljača nakon obavljene dostave.
 • Cijenimo vaše povratne informacije i stalno želimo poboljšati našu uslugu kako bi vam uvijek garantirali 100% kvalitetu, od narudžbe do dostave. Pozivamo vas da nam pomognete u izradi bolje usluge.

Imamo certifikate kojima garantiramo kvalitetu

 • Konzum online prodaja zaštićena je uporabom SSL sigurnosnog protokola (128-bitna zaštita podataka), standardnom tehnologijom zaštite podataka kojom omogućavamo sigurnu razmjenu podataka između vašeg preglednika i Konzum online prodaje.
 • Nositelj smo i ISO/IEC 27001:2013 certifikata - međunarodno priznatog standarda za implementaciju sustava upravljanja sigurnošću informacija (Information Security Management System - ISMS) te s implementacijom takvog sustava želimo vas zaštititi od mogućih sigurnosnih rizika.
 • Za upravljanje sigurnosti hrane nositelj smo ISO 22000:2005 certifikata, dok sustavnu kontrolu osiguranja zdravstvene ispravnosti proizvoda garantiramo HACCP certifikatom.

Redovito rotiramo sve proizvode na zalihama

Vodimo se sustavom FIFO (First In, First Out) prema kojem na skladištu nikad ne nakupljamo robu kojoj istječe rok trajanja. To znači da u svakom trenutku znamo gdje se u našem velikom skladištu nalazi određeni artikl kojem istječe rok trajanja.