1920x857_novo lice mog doma_V2.jpg

Osvojite poklon bon IKEA od 10.000 kn i pomozite starijima

Kupite bilo koja 2 proizvoda odabranih P&G-jevih marki i sudjelujte u nagradnoj igri. Istodobno pomažete prikupiti donaciju za potrebite starije.

NOVO LICE MOGA DOMA

Dragi kupci, ove jeseni u vremenskom periodu od 1.10. do 30.11.2020. u Konzumu kupovinom proizvoda kojima vjerujete generacijama možete učiniti nešto dobro ne samo za svoj dom, nego i puno šire. Istodobnom kupovinom bilo koja 2 proizvoda marki Jar, Ambi Pur, Ariel, Dash i Lenor stječete pravo prijave u nagradnu igru u kojoj možete osvojiti poklon bon IKEA u vrijednosti 10.000 kn.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri pošaljite SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060 (2,40 kn/ SMS, PDV uključen): konzum, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja ili se prijavite na www.nagradne.hr pod „Novo lice moga doma“.

A da sve bude još bolje, svakom kupovinom navedenih proizvoda pomažete prikupiti 200.000 kn donacije za grijanje starijim osobama u teškim životnim uvjetima, po principu 1 proizvod = 1 donacija.

Pravila i objavu dobitnika potražite na www.nagradne.hr

Slikovni prikazi su simbolični.


Prethodna novost
Sljedeća novost
Nesquik nagradna igra!
Nesquik nagradna igra!

Nesquik nagradna igra!

​Kupi omiljenu kombinaciju Nesquik žitarica za doručak i Nesquik instant kakaa, sačuvaj račun i sudjeluj u nagradnoj igri