1920x857_uber.jpg

Kupuj online, tvoja UBER dostava stiže!

Tvoja online narudžba od sada može stići i Uberom

Dragi kupci, bezbrižnost naručivanja putem našeg webshopa se nastavlja uz novu uslugu: Dostava partnera.

Usluga Dostava partnera razvijena je u partnerstvu s Uberom, a trenutno je raspolaganju kupcima iz Zagreba, Sesveta, Samobora, Zaprešića, Velike Gorice, Splita i kaštela, Rijeke i Kukuljanova, Dubrovnika i Pule te je u planu uskoro uvesti i u druge gradove diljem Hrvatske.

Proces kupnje i dalje je vrlo jednostavan!

Nakon odabira proizvoda u našem webshopu, potrebno je izabrati uslugu Dostava partnera te potom odabrati adresu i vrijeme dostave. U odnosu na opciju naše redovne dostave postoje razlike. Ako određenog proizvoda nema na polici prodavaonice, kolege će vas nazvati i provjeriti želite li zamjenski artikl. Asortiman dostupan putem usluge Dostave partnera uži je od dostupnog putem opcije redovne dostave. Također, naručeni proizvodi dostavljaju se uslugom Dostave partnera na kućnu adresu, ali ne i do kućnog praga. Plaćanje se vrši isključivo online, minimalni je iznos narudžbe 200 kuna, a dostava se naplaćuje 30 kuna neovisno o veličini narudžbe.

Velika je prednost mogućnost isporuke isti dan, na raspolaganju su i termini dostave unutar četiri sata od trenutka naručivanja. Isporuku možete zakazati i za neki drugi dan, unutar tjedan dana od dana naručivanja. Vozač će vas kontaktirati telefonom kad stigne na vašu adresu kako biste mogli preuzeti naručene proizvode.

Uz našu novu uslugu Dostave partnera i dalje je na raspolaganju naša redovna dostava, kao i usluga Pokupi te opcija Drive-in na zagrebačkim Vrbanima.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Popust umirovljenicima za kolovoz
Popust umirovljenicima za kolovoz

Popust umirovljenicima za kolovoz

Novosti

U srijedu, 11.8., cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!

Nagradni igra Maggy i Thomy
Nagradni igra Maggy i Thomy

Nagradni igra Maggy i Thomy

Novosti

Kupi Maggy & Thomy proizvode i osvoji 50,000 kn na IKEA poklon bon kartici i druge vrijedne nagrade!

​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento
​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento

​Osvježi ljeto i osvoji Fiat Činkvečento

Novosti

Kupi omiljeni Somersby okus u bilo kojem pakiranju u Konzum prodavaonicama i/ili webshopu od 1. - 31.8. 2021. i osvoji Fiat 500 Hybrid Dolcevita