NIH 1920x857_1920 x 857.jpg

Pokrećemo natječaj za podršku sportskim projektima ''Najbolje iz Hrvatske''

Ambasadori kampanje su slavni hrvatski vaterpolist Josip Vrlić, nogometni reprezentativac Joško Gvardiol i Mirela Kardašević, svjetska rekorderka u ronjenju na dah

Kao dugogodišnji partner hrvatskog sporta pokrećemo natječaj Najbolje iz Hrvatske, namijenjen svim sportskim udrugama i klubovima na području naše zemlje čiji su korisnici djeca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Ukupni fond ovog natječaja iznosi 50.000 eura, a navedeni iznos namijenili smo  odabranim projektima kojima se potiče bavljenje sportskim aktivnostima i usvajanje zdravijih životnih navika, bilo kroz organizaciju dugoročnih sportskih programa u kojima mogu sudjelovati djeca i mladi, obnovu sportskih terena, kompleksa ili objekata, ili kroz odlazak na sportsko natjecanje i slično. Odabrane projekte  podržat ćemo s do 5.000 eura. Sportski klubovi i udruge mogu se prijaviti od 26. listopada pa sve do 23. studenoga putem online obrasca, prilikom čega će trebati ispuniti određene kriterije i kroz prijavu pokazati vrijednost samog projekta za zajednicu. Njihove inicijative ocjenjivat će povjerenstvo koje čine predstavnici Konzuma te slavni hrvatski vaterpolist Josip Vrlić.

„Kao profesionalni sportaš, pozdravljam aktivnosti koje doprinose poboljšanju sportskih uvjeta u našoj zemlji. Bavljenje sportom iznimno je važno za sve, bez obzira na godine života, a posebno za one najmlađe koji tek trebaju steći važne navike, kao što je briga o vlastitom zdravlju kroz sportske aktivnosti. Veselim se pristiglim prijavama te želim svima puno sreće“, rekao je Josip Vrlić, koji je osim člana povjerenstva ujedno i ambasador kampanje, zajedno s drugim poznatim sportašima kao što su nogometni reprezentativac Joško Gvardiol te Mirela Kardašević, svjetska rekorderka u ronjenju na dah.

„Kao jedna od najvećih kompanija u Hrvatskoj, svjesni smo svojeg utjecaja te smatramo da ga trebamo koristiti za stvaranje prosperitetnijeg i boljeg društva. Tako ne samo da pomažemo razvoj talenata kroz inicijativu Mali veliki talenti, već i kao dugogodišnji partner hrvatskog sporta promičemo i podržavamo zdrav i sportski način života. Zato ovom prilikom pozivamo sve sportske klubove i udruge da prijave svoje projekte namijenjene najmlađim uzrastima, a mi ćemo se potruditi podržati najbolje među njima“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

Više detalja o natječaju Najbolje iz Hrvatske ovdje.

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi