novosti_1920x857_1920 x 857.jpg

Osigurajte si brzu dostavu najpotrebnijih namirnica uz Konzum Express dostavu

„Kad ti je bitno, stižemo hitno“ – s našom Express dostavom kućanske potrepštine i omiljeni prehrambeni proizvodi mogu biti na vašem pragu u roku od 60 minuta

Ponestalo vam je mlijeka za kavu? Ostali ste bez pelena, a ne možete baš sad s djetetom do dućana? Pripremate večeru, gosti su već na putu i u tom trenutku shvatili ste da vam nešto nedostaje? Ili ste nešto zaboravili kupiti, a ne vraća vam se u dućan po tu jednu sitnicu ili nekoliko njih? U takvim situacijama kad vam nešto bitno treba hitno, ako ste u Zagrebu, naša nova usluga Express dostave pravo je rješenje za vas.

 

Od sada kod nas možete naručiti ono što vam hitno treba, pa makar to bio samo jedan proizvod, jer ne postoji minimalan iznos narudžbe. Stoga, ako vam nešto treba hitno, u našem webshopu odaberite uslugu Konzum Express, zatim odaberite vrijeme dostave (najbrže moguće od 30 do 60 minuta), platite online i putem poveznice pratite lokaciju narudžbe, a dostavljač Wolta predat će narudžbu u vaše ruke. Kod Express usluge, kao i u fizičkoj prodavaonici, vrijede pogodnosti vezane uz MultiPlusCard i programe vrijednosti, a za korištenje ove uslugu ne trebate imati Wolt aplikaciju.

  

Uvođenjem Express dostave, želimo svojim kupcima omogućiti brzu dostavu namirnica koje im hitno trebaju. Dostava se najčešće realizira unutar 60 minuta od kreiranja narudžbe ili u terminu koji kupac odabere u sljedeća dva dana. Do 30. studenoga dostava je u potpunosti besplatna, dok će nakon tog datuma cijena dostave ovisiti o lokaciji, dostavljačima i odabranom terminu te će iznositi od 3,56 eura / 26,82 kuna do 6,68 eura / 50,33 kuna. Plaćanje je moguće i putem kriptovaluta i Keks Pay-a.

 

Konzum Express dostavu provodi u suradnji s Woltom, a usluga je zasad dostupna na području Zagreba. Više informacija potražite na poveznici.

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi