Jana_1920x857.jpg

Humanitarna akcija Znak pažnje koji stvara razliku

Kupnjom Jana vode u Konzumu, pomažete malim pacijentima Specijalne bolnice Gornja Bistra

U sklopu humanitarne akcije 'Znak pažnje koji stvara razliku', kupnjom negazirane prirodne vode Jana u svim našim prodavaonicama i na webshopu, pomažete u prikupljanju novčanih sredstava za kupnju medicinskih kreveta za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi - Gornja Bistra.

Od svakog pakiranja negazirane prirodne mineralne vode Jana dio sredstava će se odvojiti za donaciju. Akcija će se provoditi do 30. svibnja.

Ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra, Renato Mittermayer, dr.med.spec. anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, povodom pokretanja akcije, između ostalog, izjavio je: '' Kako bismo našoj teško bolesnoj djeci pružili najbolju zdravstvenu pomoć, potrebna nam je medicinska oprema za čije visoke cijene treba izdvojiti značajna financijska sredstva. Stoga se zahvaljujemo Jani na inicijativi za provođenje humanitarne akcije za donaciju medicinskih kreveta, koji će sigurno pomoći u liječenju naše dječice. Svjedoci smo visoke osviještenosti hrvatske javnosti za pomoć najosjetljivijim skupinama društva te smo stoga uvjereni da ni ova inicijativa neće ostati neprimijećena .''

Hvala vam što pomažete!


Prethodna novost
Sljedeća novost