Velika nagradna igra

 

Sudjelujte u nagradnoj igri od 28. 4. do 1. 6. i osvojite vrijedne nagrade!

Najsretniji od vas osvojit će najnoviji Teslin Model Y impresivnih performansi i udobne prostranosti koji će vožnju pretvoriti u pravi doživljaj.

Još 425 sretnika razveselit ćemo poklon karticom za kupnju u Konzumu u vrijednosti 1 000 kuna.

 

 

Kako do nagrada? 

 

Prijavite se računom iz Konzuma u minimalnom iznosu od 65 kuna

Svakih dodatno potrošenih 65 kuna na vašem računu donosi dodatne ulaze za izvlačenje. Na primjer, prijavljeni račun u iznosu od minimalno 130 kuna automatski vrijedi kao dvije prijave pa je dovoljno da vi taj račun prijavite samo jednom. Kupnja u iznosu od minimalno 195 kuna vrijedi kao tri prijave i tako za svakih sljedećih 65 kuna.

 

Osim iznosom od 65 kuna, dodatne ulaze u nagradnu igru osigurava i kupnja odabranih proizvoda. Proizvodi su posebno označeni oznakom 'Velika nagradna igra Konzum 65', a mijenjaju se svaki tjedan do kraja nagradne igre. 

 

Na prijavljenom računu mora biti iznos od minimalno 65 kuna, a svaki ovaj označeni proizvod povećava šanse za osvajanje nagrade. 

Za sudjelovanje u nagradnoj igri minimalan iznos računa mora biti 65 kuna

bez obzira na to nalazi li se na računu posebno označeni proizvod ili ne.

 

 

Kako se prijaviti? 

 

Prijaviti se možete na dva načina: putem web obrasca ili SMS-om sadržaja: KONZUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na 60221 (2,40kn/SMS).

 

Podsjećamo da se za svaki račun dovoljno prijaviti samo jednom jer će sustav automatski dodijeliti dodatne pripadajuće ulaze, a prema iznosu računa (svakih 65 kuna = 1 ulaz) i broju posebno označenih proizvoda na tom istom računu (1 odabrani označeni proizvod = 1 ulaz).

Pogledajte pravila nagradne igre

 

Posebno označene proizvode svaki tjedan pogledajte ovdje.

 

 

Sretno!

 

I dalje nastavljamo zajedno, s vama kroz život, uz osmijeh svaki dan.