POVEDI SVOJE MALIŠANE U ZABAVNO-EDUKATIVNU AVANTURU!

 

Zvjerići su zaštićene životinjske vrste koje žive na području Hrvatske, a tu su da kroz igru i zabavu podsjete odrasle i nauče djecu mnogim zanimljivostima o ovim životinjama i važnosti njihove zaštite u prirodi.

Pripremili smo zabavno-edukativan Zvjerići album u kojem ćete pronaći korisne informacije o zaštićenim životinjskim vrstama u Hrvatskoj i igre te polja za sličice kako bi učenje bilo još zabavnije.

Krenite u avanturu sa Zvjerićima, a na svom putu skupljajte sličice i nova znanja!

 

 

UPOZNAJ ZVJERIĆE

POTRAŽI ALBUM U SVOM KONZUMU I POPUNITE GA ZAJEDNO SA SVOJIM NAJMLAĐIMA SLIČICAMA ZVJERIĆA!

 

AKO I VAŠI MALIŠANI VOLE BOJANKE I RAZNE ZADATKE, RAZVESELITE IH I PREUZMITE BESPLATNO ZVJERIĆI BOJANKU I LABIRINT, A JOŠ VIŠE OVAKVE ZABAVE POTRAŽITE U ZVJERIĆI ALBUMU.AKO I VAŠI NAJMLAĐI OBOŽAVAJU PLIŠANE IGRAČE, RAZVESELITE IH PLIŠANIM ZVJERIĆEM

Plišane Zvjeriće možeš kupiti već od 7 eura ako preuzmeš letak i u njega zalijepiš 15 bonus naljepnica. U svakom paketiću sa sličicama se nalazi jedna bonus naljepnica. Uz 10 bonus naljepnica, plišanog Zvjerića možeš kupiti za 10 eura. Bez bonus naljepnica, redovna cijena Zvjerića je 15 eura.

Popis prodavaonica u kojima možeš kupiti plišanog Zvjerića pogledaj ovdje. 

KONZUM JE ČUVAR ZVJERIĆA - BUDI I TI

 

PRIDRUŽI SE I DONIRAJ SVOJE BONUS EURE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA I OČUVANJU NJIHOVIH STANIŠTA

 

 

Donirali smo organizacijama koje brinu o divljim životinjama i biljnom svijetu: 

Udruga Biom koja se bavi očuvanjem prirode,

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ koji provodi istraživanje vidri,

Centar za posjetitelje i oporavilište za bjeloglave supove Beli,

Centar za posjetitelje Velike zvijeri u Staroj Sušici koji su dio Javne ustanove „Priroda“, 

Institut Plavi svijet za istraživanje i zaštitu mora.

 

PRIDRUŽI SE I TI!

 

Od 1. veljače do 5. travnja, otvori svoju MultiPlusCard aplikaciju

i doniraj prikupljene BONUS eure organizacijama po izboru.

 POSEBNO IZNENAĐENJE ZA MALE KREATIVCE! NAJKREATIVNIJIH 16 CRTEŽA ZVJERIĆA NAGRAĐUJEMO PAKETOM SA SVIH 7 PLIŠANIH ZVJERIĆA!

 

Crtež nam pokaži uz #zvjerici na Facebooku ili Instagramu od 26.1. do 26.3. Svaki mjesec 8 najkreativnijih crteža nagrađujemo paketom sa svih 7 plišanih Zvjerića.

 Pravila nagradnog natječajaZa svakih potrošenih 10 eur / 75,35 kn u našim prodavaonicama i webshopu dobiješ paketić s dvije sličice za album i jednom bonus naljepnicom za povoljniju kupnju plišanog Zvjerića.

Kupnja odabranih proizvoda donosi dodatni paketić sa sličicama. Svaki tjedan novi proizvodi donose dodatne paketiće, a sve proizvode čijom kupnjom se dobije dodatni paketić sa sličicama možeš vidjeti u našim tjednim katalozima.

Album se može kupiti u svim našim prodavaonicama kao i u webshopu, a njegova cijena je 3 eur / 22,60 kn.

Za kupnju albuma nisu potrebne naljepnice.

Ukupan broj sličica u albumu je 130.

Svrha albuma je educirati djecu o važnosti životinja u nacionalnim parkovima i parkovima prirode Hrvatske. Također, tim istim životinjama ne smije se prilaziti ili stvarati buku u neposrednoj blizini jer ih se tako može preplašiti.  

U samom albumu nalaze se i različite pitalice te sadržaj koji je namijenjen djeci da se zabave, ali isto tako i da nauče nešto novo o divljim životinjama.

Plišanog Zvjerića možeš kupiti po redovnoj cijeni 15 eur / 113,02 kn u našim odabranim prodavaonicama ili webshopu do 15.4.2023.

U vremenskom periodu od 26.1. do 5.4. za svakih potrošenih 10 eur / 75,35 kn dobit ćeš gratis paketić u kojem se nalazi jedna bonus naljepnica za povoljniju kupnju plišanog Zvjerića.

Uz skupljenih 10 naljepnica, cijena plišanog Zvjerića iznosi 10 eur / 75,35 kn.

Uz skupljenih 15 naljepnica, cijena plišanog Zvjerića iznosi 7 eur / 52,74 kn. 

Ekipu Zvjerića čini sedam plišanaca:

  • Ris Goran
  • Sredozemna medvjedica Luce
  • Smeđi medvjed Đuro
  • Sova ušara Olga
  • Bjeloglavi sup Krešo
  • Siva vučica Anđa
  • Europska vidra Slavko

Sudjelovanje u našem kreativnom natječaju nikad nije bilo lakše. Od 26.1. nacrtaj Zvjerića i objavi ga uz #zvjerici u komentaru ispod nagradnog posta objavljenog na našem službenom Facebook profilu (@konzum). Ako želiš sudjelovati putem Instagrama, dovoljno je samo objaviti  javno crtež Zvjerića u obliku Instagram feed objave ili storija u kojemu je obavezno označen službeni Instagram profil Konzuma (@konzumhr) te naveden #zvjerici.

Za više informacija pročitaj pravila.

Dobitnike ćemo objaviti na našoj web stranici.