KONZUM benz

Najkvalitetnije gorivo 1. klase, po EURO 5 normi goriva.

 

U sklopu Konzumovih dodatnih usluga koje nudi kupcima su i četiri Konzumove samoposlužne benzinske postaje Konzum benz u Zagrebu, Sesvetama, Ivanić Gradu i Sisku.

Konzum benz postaje su u potpunosti automatizirane, samonaplatne i samoposlužne benzinske postaje, otvorene 0-24 sata (osim postaje Zagreb, Vukovarska 275 koja radi pon-sub: 7-21h, ned: 8-15h ). U sklopu benzinskih postaja nalaze se 2 agregata s ukupno 4 mjesta za točenje najkvalitetnijih benzinskih i dizelskih goriva koja zadovoljavaju prvu klasu EURO 5 norme goriva. Uz promotivne cijene ostale pogodnosti za korisnike uključuju; sve mogućnosti plaćanja (uključujući i kombinaciju različitih načina plaćanja) te potpunu kontrolu nad cijelim procesom točenja i naplate goriva. Na takav način ova usluga postaje efikasnija, brža i lakše dostupna u svako doba dana.

Cijene goriva na Konzum benz postajama:

Datum: Goriva u ponudi:  Cijena:   

Od 21.5.2024.   

Eurosuper  1,47 € 
  Eurodiesel 1,36 €
     

Konzum je prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji je uveo samonaplatne benzinske postaje, kao moderni maloprodajni koncept koji je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima. Cilj ovog projekta je pružanje dodatnih prednosti za sve kupce kao i mogućnost realizacije nekoliko važnih usluga na jednom mjestu.

Kako natočiti gorivo?
 

Konzum-benz-uredaj-za-naplatu_reference.jpg Konzum-benz-placanje-gotovinom.jpg
  1. Ubacite novac u uređaj i pratite uputstva za korištenje na ekranu.
  2. Odaberite stanicu za točenje goriva na kojoj se nalazi Vaš automobil te se uputite do stanice i natočite gorivo.
  3. Nakon završetka točenja goriva, na uređaju za točenje goriva preuzmite svoj račun ili voucher.*

  1. Ubacite karticu u uređaj i pratite uputstva za korištenje na ekranu.
  2. Ukoliko ste na stanici za točenje - natočite gorivo, a ukoliko ste na naplatnom aparatu odaberite stanicu za točenje goriva na kojoj se nalazi Vaš automobil te natočite gorivo.
  3. Nakon završetka točenja goriva, na uređaju za točenje goriva preuzmite svoj račun ili voucher.**

  1. Odaberite opciju na ekranu, skenirajte barcode ili ručno unesite broj vouchera (na LCD ekranu).***
  2. Odaberite stanicu za točenje goriva na kojoj se nalazi Vaš automobil te se uputite do stanice i natočite gorivo.
  3. Nakon završetka točenja goriva, na uređaju za točenje goriva preuzmite svoj račun ili voucher.

 

* Ukoliko ste utočili manje goriva od iznosa kojeg ste prethodno uplatili, na terminalu će se otisnuti voucher s razlikom u iznosu. Prilikom sljedećeg punjenja goriva Vaš voucher možete skenirati na terminalu te ga iskoristiti. Ukoliko ne želite koristiti voucher za ponovno punjenje goriva, obratite se prodajnom osoblju Konzum benz postaje i zamijenite ga za novac.

** Ukoliko tražite R1 račun, na terminalu odaberite “Račun s poreznim brojem/OIB” te unesite sve potrebne informacije prilikom prvog unosa. Prilikom sljedećeg unosa nije potrebno ponavljati unos svih podataka.
*** Istovremeno se može koristiti samo jedan voucher pojedinačno ili u kombinaciji s gotovinom (prvo skenirati voucher, pa nakon toga nadoplatiti gotovinom).

**** Pravni subjekti u mogućnosti su koristiti uslugu Konzum benza prema određenim uvjetima. Više o uvjetima i pravilima korištenja usluge Konzum benza za pravne subjekte pogledajte ovdje.

Gdje se nalazimo?