Integralna proteinska pizza sa šunkom, K Plus mozzarellom, rajčicama, paprikama i ljubičastim lukom

Brašno pomiješate sa soli, praškom za pecivo i sodom bikarbonom. Dodajte mu Protein plus skyr pa umijesite tijesto.

Prebacite na pleh prekriven papirom za pečenje pa oblikujte tijesto u krug promjera 30 cm.

Sjeckanoj rajčici dodajte prstohvat soli, med, ¼ žličicu origana i promiješajte. Na tijesto složite umak od sjeckane rajčice, narezanu mozzarellu, šunku, sitno narezanu papriku, nasjeckani luk, šampinjone i prepolovljene cherry rajčice.

Pospite origanom, lagano posolite i pecite u pećnici zagrijanoj na 230°C 15 minuta. Prelijte maslinovim uljem i pospite rikulom.

 

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocijeni ga!

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)