Chilli con carne

U tavi dodajte 40 ml maslinovog ulja  te lagano pirjajte sjeckani luk, mrkvu i celer.

U drugoj tavi, dodajte preostalih 40 ml maslinovog ulja te karamelizirajte meso koje ste prethodno posolili.

Zatim, prebacite pirjano povrće u tavu s mesom, dodajte sitno sjeckani češnjak, nekoliko koluta ljute chilli papričice i mljevenu papriku te sve skupa promiješajte i pirjajte još  5 minuta.

Dodajte  još sjeckanu rajčicu, te kuhajte 10-tak minuta i zalijte temeljcem. U istu tavu dodajte prethodno kuhani grah i kukuruz i nastavite kuhati na laganoj vatri 20 minuta.

Za kraj  pospire crvenim papričicama i  rezanim listićima peršina.

Dobar tek!

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocijeni ga!

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)