1920x857_humanitarka novosti.jpg

Konzum i MultiPlusCard pomažu djeci i obiteljima diljem Hrvatske

Konzum će organizacijama koje pomažu potrebitima donirati ukupan iznos od 155.000 kuna, a u tome mu se donacijom svojih bonus kuna pridružuju i članovi MultiPlusCard programa, koji su u nepunih tjedan dana već donirali više od 60.000 kuna

Konzum tradicionalno i ove godine nastoji uljepšati božićne i novogodišnje blagdane te olakšati svakodnevicu brojnim obiteljima diljem Hrvatske. U sklopu zajedničke humanitarne akcije s MultiPlusCardom pod sloganom „Najljepši Božić je kad darujemo zajedno“, Konzum će donirati 155.000 kuna organizacijama i udrugama koje pomažu djeci i potrebitim obiteljima. Osim toga, i svi Konzumovi kupci, članovi MultiPlusCarda mogu dati doprinos ovoj humanitarnoj akciji tako da doniraju svoje bonus kune odabranoj organizaciji putem aplikacije MultiPlusCard ili stranice multipluscard.hr i pomognu organizacijama koje brinu za najpotrebitije članove našeg društva. Tako je u nepunih tjedan dana kampanje donacijama korisnika MultiPlusCard programa već dodatno prikupljeno više od 60.000 kuna, a kupci se mogu uključiti i donirati sve do 31. prosinca.

„U središtu poslovanja Konzuma uvijek je pomoć lokalnim zajednicama u kojima poslujemo jer čvrsto vjerujemo da promjene nabolje započinju s nama samima. Zbog toga svake godine već tradicionalno pomažemo onima kojima je to najpotrebnije, a ove smo godine s partnerom MultiPlusCardom odlučili pomoći čak sedam organizacija s područja cijele Hrvatske. Pozivamo i sve naše vjerne kupce i članove MultiPlusCarda da se uključe u ovogodišnju akciju i doniraju svoje bonus kune kako bismo zajedno podržali organizacije u njihovoj svakodnevnoj brizi o potrebitima“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

„Mogućnost donacije putem stranice i aplikacije MultiPlusCarda nova je opcija za sve članove našeg programa i drago nam je da upravo s Konzumom sudjelujemo u ovoj humanitarnoj akciji. Vjerujemo kako ćemo potaknuti sve naše članove da sudjeluju i doniraju svoje bonus kune onima kojima je to najpotrebnije u lokalnim zajednicama diljem Hrvatske“, izjavila je Helena Klarić, predsjednica Uprave MultiPlusCarda.

Donaciju u ukupnom iznosu od 155.000 kuna Konzum će ove godine rasporediti na sedam organizacija diljem Hrvatske koje rade s djecom i obiteljima kojima je potrebna pomoć.

Među njima su:

  • Udruga Aurora koja pomaže oboljelima od celebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida na području Šibensko-kninske županije i
  • Udruga Brački pupoljci koja pruža podršku obiteljima djece s teškoćama u razvoju.
  • Udruga za rad s mladima Breza koja pruža podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi
  • Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID koji se bavi identifikacijom razvojnih rizika i teškoća u razvoju djeteta.
  • Centar „Slava Raškaj“ Zagreb koji se bavi pružanjem usluga djeci i mladima s komunikacijskim teškoćama
  • Dječji dom „Tić“ Rijeka koji je specijaliziran za rad s djecom i mladima koji su proživjeli nasilje, zlostavljanje ili zanemarivanje te koji žive u rizičnim obiteljima.
  • Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor čija djelatnost uključuje skrb o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi od 7. do 21. godine djeci koja trebaju privremeni smještaj u kriznim situacijama, djeci koja se zateknu bez nadzora roditelja ili u skitnji, pružanje usluga savjetovanja i pomaganja s ciljem podrške u kriznim situacijama i jačanju vlastitog kapaciteta.

 

Svoje bonus kune sakupljene tijekom plaćanja u Konzumovim prodavaonicama i kod drugih partnera programa svi članovi MultiPlusCarda mogu donirati odabranoj organizaciji na vrlo jednostavan način.

Na stranici multipluscard.hr ili ulaskom u mobilnu aplikaciju MultiPlusCard potrebno je kliknuti na opciju „Doniraj“ ili ući u rubriku „Donacije“ u izborniku, gdje su dostupne i informacije o organizacijama koje su uključene u humanitarnu akciju. Detaljnije informacije o samim organizacijama i procesu doniranja dostupne su na stranicama konzum.hr i multipluscard.hr, a ukupan iznos prikupljenih sredstava bit će vidljiv na stranici multipluscard.hr.


Prethodna novost
Sljedeća novost
Morsovci doprinijeli zaštiti morskog okoliša
Morsovci doprinijeli zaštiti morskog okoliša

Morsovci doprinijeli zaštiti morskog okoliša

Nagrade i priznanja

Simpatični plišanci educirali su i djecu i odrasle o nužnosti očuvanja prirode s naglaskom na zaštićene životinjske vrste iz morskih dubina, posebno iz Jadrana


Slične novosti

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Dobro - Pečenica naresci 90g

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada