NL 1920x857px.png

U suradnji s Mastercardom pomažemo u borbi protiv siromaštva djece

I ove godine udružujemo snage s Mastercardom kako bi prikupili sredstva za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

Ujedinjujemo snage s Mastercardom u pružanju pomoći socijalno ugroženim obiteljima te u razdoblju do 18. prosinca 2022. od svake transakcije provedene Mastercard® karticama u svim našim prodavaonicama diljem Hrvatske dio sredstava odvajamo za donaciju potrebitoj djeci u Hrvatskoj i svijetu.

Prikupljeni iznos će se donirati Udruženju „Djeca prva“ za pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima s djecom predškolske i školske dobi u Hrvatskoj te UN-ovom Svjetskom programu za hranu (World Food Programme) u svrhu osiguravanja školskih obroka diljem svijeta.

Ovo partnerstvo nastavak je Mastercardovih aktivnosti u sklopu globalnog partnerstva sa Svjetskim programom za hranu i borbe protiv gladi školske djece u svijetu.

Petu godinu zaredom u Hrvatskoj su sredstva namijenjena Udruženju „Djeca prva“ koje radi s djecom, mladima i obiteljima koje žive u rizičnim uvjetima.

Sredstvima doniranim Udruženju „Djeca prva“, roditelji će moći kupiti neophodnu hranu i higijenske potrepštine što im njihova redovna primanja ne omogućavaju.

 

*Mastercard je partner Svjetskog programa za hranu od 2012. te od tada pomaže u ostvarenju glavnog cilja Programa – suzbijanja gladi u svijetu do 2030. godine. Glavna inicijativa u sklopu ovog partnerstva je osiguravanje sredstava za 100 milijuna školskih obroka u najugroženijim dijelovima svijeta, a do sada je Mastercard donirao 33,4 milijuna dolara.


Prethodna novost
Popust umirovljenicima za studeni
Popust umirovljenicima za studeni

Popust umirovljenicima za studeni

Izdvojene ponude

U petak, 11.11, cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!

Sljedeća novost

Slične novosti

Ponovno ulažemo gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika
Ponovno ulažemo gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika

Ponovno ulažemo gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika

Ostale obavijesti

Uz povećanje plaće za više od 9.000 zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i internet prodavaonici, povećavaju se i ostala materijalna prava svih zaposlenika