1920x857px.jpg

Najprodavaniji niskokalorični sladoledi na svijetu

Halo Top ekskluzivno u Konzumu!

Prvi u Hrvatskoj na svoje police dovodimo sladolede svjetski poznatog američkog brenda Halo Top, globalnog lidera u proizvodnji sladoleda u kategoriji BFY (Better For You) koja obuhvaća proizvode sa smanjenim udjelom šećera. Omiljeni među potrošačima svih generacija, njihovi su sladoledi ujedno i najprodavaniji niskokalorični sladoledi u svijetu.

Prvi se uvjerite u vrhunsku kvalitetu i bogat okus sladoleda Halo Top te uživajte u izboru nekoliko okusa u praktičnim kanticama od 473 ml. Gooey Brownie oduševit će prave čokoljupce krupnim komadićima brownieja uronjenima u neodoljivu čokoladnu kremu, a tu je i Chocolate Chip Cookie Dough kao pravi odabir za ljubitelje kremastog sladoleda s hrskavim keksima.

Blueberry Crumble još je jedan sladoled inspiriran kolačima te neodoljivo podsjeća na pitu od borovnica, sa slatkim voćnim punjenjem i komadićima tijesta. Sve one koji uživaju u maslacu od kikirikija razveselit će Peanut Butter koji im donosi njihov omiljen okus u osvježavajućem izdanju i bez glutena, a poklonici slatko-slanih kombinacija zavoljet će Sea Salt Caramel koji dokazuje da se suprotnosti definitivno privlače. Naposljetku, vječni klasik Vanilla Beam podsjeća na to da vanilija nikako ne mora biti dosadna, već upravo suprotno – predstavlja savršen spoj jednostavnosti i elegancije te svevremenskog užitka.

Osim što ih privlači primamljivim kombinacijama i okusima, Halo Top kupce diljem svijeta oduševljava i malim brojem kalorija, čime im omogućava da u omiljenom desertu uživaju bez grižnje savjesti.

Sladoledi su već dostupni u našim super i maxi prodavaonicama te webshopu, a od 29. travnja do 5. svibnja možete ih je kupiti po akcijskoj cijeni od 29,99 kuna, sniženoj 33% u odnosu na redovnu.


Prethodna novost
Sljedeća novost