cvjetni event novosti.jpg

Flash mobom, donacijom i nagradnom igrom nastavli smo s proslavom 65 godina

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Konzum je za prolaznike pripremio glazbeno-plesno iznenađenje, a tom je prilikom uručena i donacija CRVENIM NOSOVIMA klaunovimadoktorima, dok je dan ranije najsretnijem kupcu predan novi automobil Tesla Model Y

Slavljeničkim događajem održanim na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu nastavili smo s obilježavanjem 65 godina poslovanja u Hrvatskoj. Svi koji su u subotu, 11.6.2022., prošetali zagrebačkom špicom ili popili kavu na popularnom Cvjetnom trgu imali su priliku prisjetiti se 65 godina duge povijesti najvećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj kroz flash mob kojim su plesači vjerno prikazali glazbu i plesne stilove kroz protekla desetljeća.

 

Slavljenički program odvijao se pod voditeljskom palicom Marijane Batinić, a priliku da uživaju u raznim glazbenim stilovima, popularnim pjesmama koje nas vraćaju u prošlost te plesačima odjevenima u najpopularnije modne trendove kroz dekade nisu propustile ni poznate influencerice Jelena Perić i Ella Dvornik.

 

65 godina osmijeha

 

Puno se toga mijenjalo tijekom godina, no osmijeh je u Konzumu uvijek bio konstanta te je stoga velika obljetnica ujedno bila i povod za uručenje vrijedne donacije onima koji šire osmijeh gdjegod da dođu. Tako smo donirali iznos od 65.000 kuna udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori koja s pomoću umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vraća ljudima u teškim i kriznim situacijama osjećaj radosti, sreće i optimizma.

 

„U središtu su svih Konzumovih aktivnosti ljudi – više od 10 tisuća zaposlenika, više od pola milijuna kupaca svakog dana, tisuće malih i velikih dobavljača s kojima surađujemo izravno i neizravno, ali i članovi zajednice u kojoj poslujemo i kojoj kroz podršku raznim projektima i inicijativa kontinuirano nastojimo doprinijeti. U našim prodavaonicama možete kupiti sve, dok je osmijeh uvijek besplatan, no postoje brojne životne situacije u kojima nam teško dolazi na lice. Zato smo ovaj put odlučili pomoći upravo onima čija je misija nasmijati one kojima je teško. Izuzetno cijenimo rad udruge CRVENI NOSOVI i želimo im još mnogo uspjeha“, izjavila je Sandra Đolo, voditeljica Odjela komunikacija Konzuma.

 

„Jako nam je drago i zahvaljujemo Konzumu što je prepoznao važnost naše misije donošenja osmijeha i radosti djeci u bolnicama i starijima osobama smještenim u domovima. Zahvalni smo što je na pristupačan i zabavan način omogućio i drugima da postanu dio naše priče i sudjeluju u ostvarenju naše misije donošenja osmijeha tamo gdje je najpotrebnije“, izjavila je Deniza Drusany, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA.

 

Tesla za najsretnijeg kupca

 

Kako bi i sa svojim kupcima proslavio 65 godina poslovanja, organizirali smo veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada bio automobil Tesla, i to najnoviji Model Y impresivnih performansi i udobne prostranosti. Najsretniji od ukupno više od 430 tisuća prijavljenih sudionika bio je profesor fizike Sanjin Rukober iz Kraljevice, a ključ novog automobila svečano mu je uručen u petak 10. lipnja u Super Konzumu Radnička.

 

„Još uvijek ne mogu vjerovati da sam upravo ja dobitnik nove Tesle, i dalje mi je to nestvarno. Inače ne igram nagradne igre, ali ovaj put je bilo suđeno. Naime, kad sam bio mali stalno sam izvodio pokuse i igrao se sa strujom pa sam dobio nadimak Tesla. Taj interes nastavio se i kasnije u životu pa sam tako danas profesor fizike. Jedva čekam provozati se do škole i pokazati svoj novi automobil učenicima i kolegama“, izjavio je Sanjin Rukober, dobitnik novog automobila.

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi