cedevita grejp 1920x857.jpg

Budi tu. Budi CE

Kupnjom Cedevite Pink Grejp imate priliku podržati rad udruga i poručiti svim ženama oboljelima od raka dojke da nisu same.

Cedevita je u listopadu na tržište plasirala novi okus Pink Grejp u simboličnom ružičastom pakiranju od 200 grama te kupnjom iste donirate sredstva udrugama koje brinu o mentalnom i fizičkom zdravlju oboljelih od raka dojke u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji te Bosni i Hercegovini. 

Uz Cedevitu Pink Grejp imate priliku podržati rad udruga i poručiti svim ženama oboljelima od raka dojke da nisu same. Cedevita vas poziva da budete TU za sve koji prolaze ovu tešku borbu, da budete TU za vaše najbliže, budete TU za sebe.

Osim donacijskog karaktera, ova hvalevrijedna kampanja obuhvaća niz edukativnih aktivnosti usmjerenih predma podizanju svijesti o važnosti psihološke podrške oboljelima i njihovim bližnjima.

Budi TU. Budi CE. i potraži Cedevitu Pink Grejp u najbližoj Super Konzum prodavaonici i/ili na webshopu te podrži rad Udruge Europa Donna Hrvatska koja brine o mentalnom i fizičkom zdravlju osoba oboljelih od raka dojke.

Sve dodatne informacije o kampanji 'Budi TU.Budi CE.' potraži ovdje.


Prethodna novost
Donirajmo zajedno za pučke kuhinje
Donirajmo zajedno za pučke kuhinje

Donirajmo zajedno za pučke kuhinje

Ostale obavijesti

Kupnjom bilo kojih Finish i/ili Cilit Bang proizvoda u Konzumu do 31.10.2022. donirate sredstva za čišćenje i dezinficiranje pučkim kuhinjama Hrvatskog Crvenog križa

Sljedeća novost
Roza nije samo boja -Manner
Roza nije samo boja -Manner

Roza nije samo boja -Manner

Ostale obavijesti

Roza nije samo boja. Roza je simbol borbe protiv raka dojke. Roza je prva napolitanka na svijetu, proizvedena davne 1890.godine u tvornici Manner.