1920x857 novosti.jpg

65 godina s vama kroz život

Povodom 65 rođendana organiziramo brojne aktivnosti za svoje kupce i zaposlenike

Ove godine obilježavamo 65 godina poslovanja, a obljetnicu dočekujemo kao vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj s više od 600 prodavaonica u kojima svakodnevno kupuje pola milijuna ljudi. Ujedno smo, sa svojih gotovo 11.000 zaposlenika, jedan od najvećih poslodavaca u Hrvatskoj.

 

Upravo zbog razgranate prodajne mreže, kvalitetne usluge i bogatog asortimana postali smo sinonim za maloprodaju u Hrvatskoj. 

 

S velikim ponosom dočekujemo ovu obljetnicu, jer punih 65 godina opravdavamo povjerenje kupaca, pouzdan smo partner dobavljačima i poželjan poslodavac. Bilo je u našem poslovanju različitih razdoblja, ponekad i izazovnih, ali smo ih sve, zahvaljujući našem ljudima, znanju i zajedništvu, a prije svega velikoj odgovornosti prema našim kupcima i partnerima, uspješno svladali. Nismo bez razloga lider, kompanija koja u hrvatskoj maloprodaji postavlja i uvodi nove trendove. Tek nam je 65 i veselimo se uspjesima koji su pred nama u desetljećima koja tek slijede. Čekamo ih s osmijehom“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Za sve svoje vjerne kupce u razdoblju od 28. travnja pa do 1. lipnja 2022. godine organiziramo nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil Tesla Model Y. Osim toga, u nagradnom fondu je i čak 425 Konzumovih poklon kartica u vrijednosti od 1.000 kuna. Našu 65. obljetnicu obilježit ćemo i različitim internim aktivnostima kako bismo svojim zaposlenicima zahvalili na svakodnevnom radu i doprinosu.

 

S obzirom na to da su ljudi u središtu svih naših aktivnosti, od 6. svibnja pokrenut ćemo kampanju koja će uključivati interaktivne citylight toteme s kamerom u Zagrebu, Splitu i Rijeci kako bismo skupili 65 tisuća osmijeha prolaznika. Za svaki zabilježeni osmijeh donirat ćemo jednu kunu udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori koja uz pomoć umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vraća ljudima u teškim i kriznim situacijama osjećaj radosti, sreće i optimizma.

 

„Veseli nas suradnja s Konzumom i mogućnost da ovim putem dobijemo podršku za svoje djelovanje te nastavimo sa svojom misijom donošenja osmijeha tamo gdje je on najpotrebniji, djeci u bolnicama i starijima u domovima“, izjavila je Deniza Drusany, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA.

 

Povodom našeg 65. rođendana u suradnji s domaćim dobavljačima pripremili smo poseban retro katalog s proizvodima koje kupci dobro poznaju i vole već dugi niz godina, ali u njihovom originalnom ruhu.

Objavili smo i posebnu web stranicu s mnogo zanimljivog sadržaja, uključujući editorijal „Kupnja nekad i sad“. 


Prethodna novost
Radno vrijeme 1.5.2022.
Radno vrijeme 1.5.2022.

Radno vrijeme 1.5.2022.

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice 1.5.2022. rade prema posebnom radnom vremenu

Sljedeća novost

Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi