1920x857 novosti.jpg

65 godina s vama kroz život

Povodom 65 rođendana organiziramo brojne aktivnosti za svoje kupce i zaposlenike

Ove godine obilježavamo 65 godina poslovanja, a obljetnicu dočekujemo kao vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj s više od 600 prodavaonica u kojima svakodnevno kupuje pola milijuna ljudi. Ujedno smo, sa svojih gotovo 11.000 zaposlenika, jedan od najvećih poslodavaca u Hrvatskoj.

 

Upravo zbog razgranate prodajne mreže, kvalitetne usluge i bogatog asortimana postali smo sinonim za maloprodaju u Hrvatskoj. 

 

S velikim ponosom dočekujemo ovu obljetnicu, jer punih 65 godina opravdavamo povjerenje kupaca, pouzdan smo partner dobavljačima i poželjan poslodavac. Bilo je u našem poslovanju različitih razdoblja, ponekad i izazovnih, ali smo ih sve, zahvaljujući našem ljudima, znanju i zajedništvu, a prije svega velikoj odgovornosti prema našim kupcima i partnerima, uspješno svladali. Nismo bez razloga lider, kompanija koja u hrvatskoj maloprodaji postavlja i uvodi nove trendove. Tek nam je 65 i veselimo se uspjesima koji su pred nama u desetljećima koja tek slijede. Čekamo ih s osmijehom“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Za sve svoje vjerne kupce u razdoblju od 28. travnja pa do 1. lipnja 2022. godine organiziramo nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil Tesla Model Y. Osim toga, u nagradnom fondu je i čak 425 Konzumovih poklon kartica u vrijednosti od 1.000 kuna. Našu 65. obljetnicu obilježit ćemo i različitim internim aktivnostima kako bismo svojim zaposlenicima zahvalili na svakodnevnom radu i doprinosu.

 

S obzirom na to da su ljudi u središtu svih naših aktivnosti, od 6. svibnja pokrenut ćemo kampanju koja će uključivati interaktivne citylight toteme s kamerom u Zagrebu, Splitu i Rijeci kako bismo skupili 65 tisuća osmijeha prolaznika. Za svaki zabilježeni osmijeh donirat ćemo jednu kunu udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori koja uz pomoć umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vraća ljudima u teškim i kriznim situacijama osjećaj radosti, sreće i optimizma.

 

„Veseli nas suradnja s Konzumom i mogućnost da ovim putem dobijemo podršku za svoje djelovanje te nastavimo sa svojom misijom donošenja osmijeha tamo gdje je on najpotrebniji, djeci u bolnicama i starijima u domovima“, izjavila je Deniza Drusany, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA.

 

Povodom našeg 65. rođendana u suradnji s domaćim dobavljačima pripremili smo poseban retro katalog s proizvodima koje kupci dobro poznaju i vole već dugi niz godina, ali u njihovom originalnom ruhu.

Objavili smo i posebnu web stranicu s mnogo zanimljivog sadržaja, uključujući editorijal „Kupnja nekad i sad“. 


Prethodna novost
Radno vrijeme 1.5.2022.
Radno vrijeme 1.5.2022.

Radno vrijeme 1.5.2022.

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice 1.5.2022. rade prema posebnom radnom vremenu

Sljedeća novost

Slične novosti

Flash mobom, donacijom i nagradnom igrom nastavli smo s proslavom 65 godina
Flash mobom, donacijom i nagradnom igrom nastavli smo s proslavom 65 godina

Flash mobom, donacijom i nagradnom igrom nastavli smo s proslavom 65 godina

Ostale obavijesti

Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Konzum je za prolaznike pripremio glazbeno-plesno iznenađenje, a tom je prilikom uručena i donacija CRVENIM NOSOVIMA klaunovimadoktorima, dok je dan ranije najsretnijem kupcu predan novi automobil Tesla Model Y