IMG_8976.jpg

Pritisnuti sendvič

(0)

Prerežite ciabattu na pola i premažite svaki komad maslacem. Stavite bogat sloj hladnih narezaka. Složite narezane krastavce. Na vrh stavite mozzarellu i završite slojem rukole.

Na vrh stavite gornju krišku ciabatte. Kruh čvrsto omotajte folijom za svježinu te stavite na pleh za pečenje.

Pritisnite sendvič daskom te na nju složite limenke pa pleh stavite u hladnjak. Ostavite u hladnjak najmanje 6 sati ili preko noći.

Kad ste spremni za posluživanje, izvadite sendvič iz folije i narežite na individualne porcije.

Video recept za ovaj sendvič pogledajte u nastavku zajedno s još dvije ideje za ultimativni to go jelovnik.

Više video inspiracije za pripremu ukusnih jela pogledajte na našem YouTube kanalu.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema > 60 min 5 sendviča

Sastojci

  • 1 ciabatta
  • 25 g K Plus maslaca
  • 50 g K Plus Wintera trajne kobasice
  • 150 g K Plus šunke od buta
  • 50 g K Plus pršuta
  • 50 g K Plus kiselih krastavca
  • 100 g K Plus mozzarelle
  • 50 g K Plus rukole

K Plus Maslac 250 g

Cijena za j.m.: 67,96 kn/kg
(2)
16
99 kn/kom
kom
AKCIJA -30% %

K Plus Wintera narezak 100 g

Cijena za j.m.: 83,90 kn/kg
Redovna cijena: 11,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 03.08.2021
(2)
8
39 kn/kom
kom
AKCIJA -30% %

K Plus Wintera trajna kobasica narezana

Cijena za j.m.: 63,68 kn/kg
Redovna cijena: 90,99 kn/kg
Akcija vrijedi do: 03.08.2021
(0)
63
68 kn/kg
kg

Rukola 100 g

Cijena za j.m.: 79,90 kn/kg
(5)
7
99 kn/kom
kom

Slični recepti