pašteta_losos.jpg

Pašteta od lososa

(0)

Odrezak lososa nakapajte s limunovim sokom, posolite, popaprite i premažite maslinovim uljem. Marinirajte 15 minuta pa pecite u tavi, na srednjoj vatri, oko 5 minuta sa svake strane. Ostavite da se rashladi.

U multipraktiku pulsirajte polovicu odreska lososa, dimljeni losos, koricu limuna, senf, papar i krem sir. Nemojte previše miješati tako da sačuvate dio teksture. Ručno umiješajte preostalu polovicu odreska lososa koju ste natrgali na manje komade. Provjerite nedostaje li pašteti soli i papra.

Kalup po želji obložite folijom za svježinu pa utisnite paštetu. Rashladite barem 2 h pa servirajte preokrenuto i mažite na tostirani kruh.

Ocjena recepta

0 od 5
AKCIJA -14% %

Limun 500 g

Cijena za j.m.: 11,98 kn/kg
Redovna cijena: 6,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 20.01.2021
(3)
5
99 kn/kom
kom
AKCIJA -16% %

Abc svježi krem sir 100 g

Cijena za j.m.: 49,90 kn/kg
Redovna cijena: 5,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 20.01.2021
(3)
4
99 kn/kom
kom

Slični recepti