1920x857_4.jpg

Mediteranski krupni bijeli grah

(0)

Zagrijte pećnicu na 220°C i obložite pleh papirom za pečenje. Ocijedite, isperite i temeljito osušite krupni bijeli grah pa stavite u jednom sloju na papir za pečenje.

Pecite 10 minuta pa izvadite iz pećnice, špatulom promiješajte grah tako da se ravnomjerno ispeče, a zatim pecite još 10 minuta.

U posudu dodajte ulje, limunov sok i koricu, origano, majčinu dušicu, češnjak, sol i papar i dobro promiješajte pjenjačom ili vilicom. Dodajte krupni bijeli grah i miješajte tako da se obloži začinima. Vratite ga na lim za pečenje i nastavite peći još 10 minuta, povremeno provjeravajući da nije zagorio. Servirajte ohlađeno.

Servirajte ohlađeno.

Ocjena recepta

0 od 5

Naruči sastojke

AKCIJA -20% %

Garden Good Grah bijeli 500 g

Cijena za j.m.: 20,78 kn/kg
Redovna cijena: 12,99 kn/kom
Akcija vrijedi do: 03.06.2020
(0)
10
39 kn/kom
kom

Limun

Cijena za j.m.: 18,99 kn/kg
(3)
18
99 kn/kg
kg

AGZ Origano 15 g

Cijena za j.m.: 332,67 kn/kg
(0)
4
99 kn/kom
kom

Slični recepti