Crostini s peštom.jpg

Crostini s peštom

(0)

Panceti odvojite crveni mesni, od bijelog masnijeg dijela. Crveni narežite na sitne, pravilne kockice, a bijeli usitnite na manje komade.

Češnjak narežite na sitne kockice. Listove peršina također sitno nasjeckajte. U multipraktiku miksajte bijeli dio slanine s peršinom i češnjakom, nekoliko minuta.

Kada je smjesa kremasta ručno umiješajte crvene komadiće pancete. Servirajte na tostiranim komadima kruha.

Ocjena recepta

0 od 5
Jednostavna priprema < 30 min

Sastojci

  • 200 g pancete ili dimljene slanine
  • 3 češnja češnjaka
  • 50 g peršina
AKCIJA -30%

Podravka Panceta

Cijena za j.m.: 89,99 kn/kg
Redovna cijena: 39,00 kn/kom
Akcija vrijedi do: 10.08.2021
(1)
27
00 kn/kom
kom

Belje Dimljena slanina

Cijena za j.m.: 109,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.4 kg
(10)
44
00 kn/kom
kom

Češnjak

Cijena za j.m.: 39,99 kn/kg
(3)
39
99 kn/kg
kg

Peršin list 100 g

Cijena za j.m.: 99,90 kn/kg
(4)
9
99 kn/kom
kom

Slični recepti