Crostini s peštom.jpg

Crostini s peštom

(0)

Panceti odvojite crveni mesni, od bijelog masnijeg dijela. Crveni narežite na sitne, pravilne kockice, a bijeli usitnite na manje komade.

Češnjak narežite na sitne kockice. Listove peršina također sitno nasjeckajte. U multipraktiku miksajte bijeli dio slanine s peršinom i češnjakom, nekoliko minuta.

Kada je smjesa kremasta ručno umiješajte crvene komadiće pancete. Servirajte na tostiranim komadima kruha.

Ocjena recepta

0 od 5

Podravka Panceta

Cijena za j.m.: 129,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.3 kg
(1)
39
00 kn/kom
kom

Belje Dimljena slanina

Cijena za j.m.: 106,99 kn/kg
Prosječna težina komada iznosi: 0.4 kg
(8)
42
80 kn/kom
kom

Češnjak

Cijena za j.m.: 39,99 kn/kg
(3)
39
99 kn/kg
kg

Peršin list 100 g

Cijena za j.m.: 99,90 kn/kg
(3)
9
99 kn/kom
kom

Slični recepti