Čokoladni puding od Bio Zone kvinoje

Kvinoju namočite 2 h prije kuhanja, u hladnoj vodi, da uklonite gorkasti okus. U posudu s debelim dnom dodajte ocijeđenu kvinoju i mlijeko, prstohvat soli i pustite da zavrije.

Smanjite vatru i kuhajte povremeno miješajući 15 minuta. Dodajte kakao i datulje i dobro promiješajte.

Kuhajte još 5 minuta miješajući. Usitnite štapnim mikserom, ulijte u posude koje ste isplahnuli s vodom i jedite toplo ili potpuno rashladite.

Na potpuno ohlađeni puding stavite voće, čokoladu i ukrasite tučenim vrhnjem za šlag.

Video recept pogledajte u nastavku, a više inspiracije za video recepte pogledajte na našem YouTube kanalu.

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocjeni ga!

5 od 5
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)