Jednostavno varivo s kobasicom, tjesteninom i slanutkom

U loncu, na srednjoj vatri zagrijte maslinovo ulje pa dodajte tanje narezane kobasice i pržite 5 minuta miješajući, dok nisu dobile lijepu boju.

Zatim dodajte očišćene i zgnječene čitave češnjeve češnjaka i pržite miješajući dok ne postanu aromatični, 1 minutu. Umiješajte rajčice i prstohvat soli i dinstajte 3 minute.

Dodajte ocijeđeni i isprani slanutak, tjesteninu i vruću vodu. Povremeno miješajte i kada zakuha smanjite vatru na lagano.

Kuhajte dok se tjestenina ne skuha i većina tekućine ne upije, oko 15 do 20 minuta. Provjerite nedostaje li jelu soli i papra pa prilagodite začine.

Dobar tek!

Koliko ti se sviđa recept, od 1 do 5? Ocijeni ga!

5 od 5
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)