novosti.jpg

Snizili smo i zaključali cijene gotovo 1200 proizvoda do kraja godine

Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene.

Kako bi svojim vjernim kupcima pomogali u situaciji u kojoj je cjelokupno društvo suočeno s kontinuiranim rastom cijena, od danas snižavamo i zaključavamo maksimalne cijene gotovo 1200 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice. Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Raspon sniženja iznosi od 5 do 40 posto, u prosjeku više od 10 posto, što predstavlja ulaganje od 3 i pol milijuna eura do kraja godine.

 

"Ovim potezom još smo jednom potvrdili poziciju tržišnog lidera, kao i da smo svjesni uloge koju kao vodeći maloprodajni lanac imamo u Hrvatskoj. Svakodnevno u našim prodavaonicama kupuje čak pola milijuna kupaca. Veliko je to povjerenje koje su nam dali, stoga im kontinuirano, u suradnji s našim dobavljačima, kroz različite pogodnosti nastojimo olakšati svakodnevicu", izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

 

Zaključavanjem cijena pokrivene su sve kategorije hrane, poput namirnica za pripremu jela, pekarskih i mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, sireva, svježeg mesa, smrznutih proizvoda, konzervirane hrane, kave i čajeva, bezalkoholnih pića, vina, piva, slatkiša i grickalica, ali i neprehrambene kategorije poput hrane za kućne ljubimce, higijenskih i kozmetičkih potrepština, sredstava za pranje i čišćenje i drugih. Više informacija dostupno je ovdje.    

 

Podsjećamo kako smo i prošle godine, nastavno na Vladine izravne mjere kontrole cijena, zaključali cijene dodatnih stotinu proizvoda iz osnovne košarice. Također, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice omogućavamo trenutnu povoljniju kupnju oko tisuću proizvoda, a tu je i gotovo 2.500 proizvoda naših robnih marki u gotovo svim kategorijama, provjereno dobrih i po povoljnijim cijenama. Osim toga, u svim prodavaonicama diljem Hrvatske umirovljenicima pružamo popust od 10 posto na iznos kupnje jednom mjesečno te im tako omogućujemo da ostvare dodatne uštede. Istovremeno, iz tjedna u tjedan zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima kupcima omogućujemo povoljniju kupnju više od tri tisuće proizvoda.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada