novosti.jpg

Snizili smo i zaključali cijene gotovo 1200 proizvoda do kraja godine

Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene.

Kako bi svojim vjernim kupcima pomogali u situaciji u kojoj je cjelokupno društvo suočeno s kontinuiranim rastom cijena, od danas snižavamo i zaključavamo maksimalne cijene gotovo 1200 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice. Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Raspon sniženja iznosi od 5 do 40 posto, u prosjeku više od 10 posto, što predstavlja ulaganje od 3 i pol milijuna eura do kraja godine.

 

"Ovim potezom još smo jednom potvrdili poziciju tržišnog lidera, kao i da smo svjesni uloge koju kao vodeći maloprodajni lanac imamo u Hrvatskoj. Svakodnevno u našim prodavaonicama kupuje čak pola milijuna kupaca. Veliko je to povjerenje koje su nam dali, stoga im kontinuirano, u suradnji s našim dobavljačima, kroz različite pogodnosti nastojimo olakšati svakodnevicu", izjavio je Zoran Mitreski, izvršni direktor Fortenova grupe za maloprodaju i predsjednik Uprave Konzuma.

 

Zaključavanjem cijena pokrivene su sve kategorije hrane, poput namirnica za pripremu jela, pekarskih i mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, sireva, svježeg mesa, smrznutih proizvoda, konzervirane hrane, kave i čajeva, bezalkoholnih pića, vina, piva, slatkiša i grickalica, ali i neprehrambene kategorije poput hrane za kućne ljubimce, higijenskih i kozmetičkih potrepština, sredstava za pranje i čišćenje i drugih. Više informacija dostupno je ovdje.    

 

Podsjećamo kako smo i prošle godine, nastavno na Vladine izravne mjere kontrole cijena, zaključali cijene dodatnih stotinu proizvoda iz osnovne košarice. Također, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice omogućavamo trenutnu povoljniju kupnju oko tisuću proizvoda, a tu je i gotovo 2.500 proizvoda naših robnih marki u gotovo svim kategorijama, provjereno dobrih i po povoljnijim cijenama. Osim toga, u svim prodavaonicama diljem Hrvatske umirovljenicima pružamo popust od 10 posto na iznos kupnje jednom mjesečno te im tako omogućujemo da ostvare dodatne uštede. Istovremeno, iz tjedna u tjedan zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima kupcima omogućujemo povoljniju kupnju više od tri tisuće proizvoda.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Donirali smo novoosnovanoj Banci hrane
Donirali smo novoosnovanoj Banci hrane

Donirali smo novoosnovanoj Banci hrane

Ostale obavijesti

Zajedno s Crvenim križem njegujemo dugogodišnju suradnju u sklopu koje smo donirali i kamion prehrambenih namirnica novoosnovanoj banci, što je ujedno bila i prva donacija

Obavijest kupcima
Obavijest kupcima

Obavijest kupcima

Ostale obavijesti

Povlačenje proizvoda proizvođača Coca Cola

Popust umirovljenicima za studeni
Popust umirovljenicima za studeni

Popust umirovljenicima za studeni

Ostale obavijesti

U petak, 10.11.,10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!