1920x857.jpg

Velika nagradna igra

Kupnjom Nestlé proizvoda u Konzumu možeš osvojiti vrijedne nagrade!

Dragi kupci, do 31. ožujka kupite bilo koji Nestlé proizvod (osim proizvoda NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1, NAN HA PRO EXPERT te STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO kapsula za kavu) te pošaljite SMS sadržaja: NESTLE, broj računa i osobne podatke (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja) na broj 60221 te osvojite vrijedne nagrade. Račun svakako sačuvajte kao dokaz o kupnji pri preuzimanju nagrade.

Glavna nagrada je: Toyota Corolla Luna TS Hybrid

Ostale nagrade su:

  • 2x električni romobil + kaciga
  • 10x Nescafé poklon paket
  • 20x Konzum poklon bon

Sretno!

Nestlé želi pomoći u promjeni kupovnih navika potrošača koji svakodnevno konzumiraju njihove proizvode ponudom hrane i pića koji su „dobri za vas i dobri za planet”. Zato su postavili cilj za postizanje nulte neto emisije ugljika do 2050. godine, uz smanjivanje njihovih emisija na pola do 2030. godine. Do 2025. će 100% ambalaže Nestlé proizvoda biti od materijala koji se mogu reciklirati ili ponovo upotrijebiti.

Već sada dio asortimana NESCAFÉ ima kavu koja je 100-postotno odgovorno nabavljena, a brend SMARTIES je prvi globalni konditorski bend koji je u potpunosti zamijenio plastičnu ambalažu s onom od recikliranog papira. Kako bi ostvarili navedene ciljeve, potrebno je zajedničko djelovanje i partnera i potrošača. Tako u ovoj Konzum i Nestlé nagradnoj igri “Poštuj prirode čar i osvoji hibridni auto na dar” kao nagrade nudimo hibridni automobil i električne romobile

* Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn/SMS s uključenim PDV-om

** Operator SMS usluge: New Level d.o.o.

*** Pravila nagradne igre potražite na Nestle stranici ili na besplatnom broju: 0800 600 604


Prethodna novost
Sljedeća novost