1920x857_Novost_V2.jpg

Uvođenje eura na Konzum web stranicama

Moguće tehničke greške i nedostupnost web stranica

Dragi Kupci,

zbog prilagodbe i testiranja online sustava prodaje u postupku prelaska na novu službenu valutu euro, moguće su tehničke greške u prikazu podataka (npr. neuobičajeni iskaz cijena, iskaz cijena artikala bez naznačene novčane vrijednosti, i sl.) uslijed kojih narudžbe zahvaćene takvim greškama neće biti provedene, o čemu ćete dobiti odgovarajuću obavijest. 

Iako smo na moguće tehničke greške i pogrešan iskaz podataka ukazali i u našim Općim uvjetima korištenja, ovime dodatno skrećemo pažnju na neminovne izazove u pripremi sustava svih oblika naše online prodaje u procesu prelaska na euro valutu. Nastojat ćemo broj takvih mogućih tehničkih grešaka svesti na minimum, i sadržajno i vremenski, te se zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i strpljenju.

Naša web stranica neće biti dostupna u vremenskom periodu od 31.12.2022. u večernjim satim do prijepodnevnih sati 1.1.2023. iz tehničkih razloga.

U tom vremenskom periodu pripremamo sve za prilagodbu iskazivanja cijena sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

U međuvremenu nas pratite na našim kanalima na društvenim mrežama:

LinkedIn profil

Facebook profil

Instagram profil

TikTok profil 

Hvala na razumijevanju!


Prethodna novost
Blagdansko radno vrijeme
Blagdansko radno vrijeme

Blagdansko radno vrijeme

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer će dana 6.1. na blagdana Sveta tri kralja naše prodavaonice raditi prema posebnom rasporedu

Sljedeća novost

Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi