novosti.jpg

U zaposlenike ulažemo dodatnih 20 milijuna kuna

Svim zaposlenicima isplatiti ćemo 2.000 kuna neto, što uključuje nagradu od 1.100 kuna za dobre poslovne rezultate u ljetnoj sezoni i poseban dodatak od 300 kuna mjesečno do kraja godine

U listopadu ćemo svojim radnicima isplatiti 1.100 kuna nagrade za dobre poslovne rezultate ostvarene u ljetnoj sezoni 2022. godine, a do kraja godine uvodi i poseban dodatak od 300 kuna koji će isplaćivati mjesečno i kojim zaposlenicima želimo pomoći u suočavanju s inflacijom i povećanim životnim troškovima.

 

„Snaga našeg tima i izvanredan doprinos svih naših kolegica i kolega do posebnog izražaja dolaze upravo za vrijeme turističke sezone. Upravo oni svojim su radom najviše zaslužni za ostvarenje odličnih poslovnih rezultata Konzuma, a posebno u ovoj sezoni koja je nadmašila naša očekivanja. Istovremeno, svjesni smo vremena u kojem živimo i činjenice da svakodnevni troškovi života kontinuirano rastu. Stoga su i ova dodatna sredstva koja im isplaćujemo naš izraz zahvalnosti i način na koji im pokazujemo koliko ih cijenimo“ - izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Novo veliko ulaganje u zaposlenike vrijedno je gotovo 20 milijuna kuna, a dolazi u godini koju je kompanija i započela povećanjem plaća većine svojih zaposlenika. Najprije je u siječnju 2022. plaća povećana za više od 9.000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici u što smo uložili više od 100 milijuna kuna, a potom je radnicima isplaćena i nagrada od 500 kuna neto kao zahvala za uspješno poslovanje u prethodnoj godini. U to smo, zajedno s isplatom regresa, uložili dodatnih 17 milijuna kuna.

 

Kontinuiranom politikom unaprjeđenja i povećanja prava i pogodnosti, kao i kvalitetnim dijalogom sa socijalnim partnerima koji se nastavlja i u nadolazećem razdoblju, nastojimo pokazati koliko cijenimo rad i trud svojih zaposlenika. Osim povećanja plaća i isplate nagrada,  zaposlenicima isplaćujemo i božićnicu, uskrsnicu i regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.


Prethodna novost
Posebna ponuda - Super Konzum Zaprešić
Posebna ponuda - Super Konzum Zaprešić

Posebna ponuda - Super Konzum Zaprešić

Otvorenja i posebno radno vrijeme

U Super Konzumu Zaprešić u subotu, 15.10.2022., cijeli dan, poklanjamo 10% popusta na ukupan iznos računa

Sljedeća novost
Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka
Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka

Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka

Izdvojene ponude

U Super Konzumu Rijeka u srijedu, 19.10.2022., cijeli dan, poklanjamo 10% popusta na ukupan iznos računa


Slične novosti

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Dobro - Pečenica naresci 90g

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada