novosti.jpg

U zaposlenike ulažemo dodatnih 20 milijuna kuna

Svim zaposlenicima isplatiti ćemo 2.000 kuna neto, što uključuje nagradu od 1.100 kuna za dobre poslovne rezultate u ljetnoj sezoni i poseban dodatak od 300 kuna mjesečno do kraja godine

U listopadu ćemo svojim radnicima isplatiti 1.100 kuna nagrade za dobre poslovne rezultate ostvarene u ljetnoj sezoni 2022. godine, a do kraja godine uvodi i poseban dodatak od 300 kuna koji će isplaćivati mjesečno i kojim zaposlenicima želimo pomoći u suočavanju s inflacijom i povećanim životnim troškovima.

 

„Snaga našeg tima i izvanredan doprinos svih naših kolegica i kolega do posebnog izražaja dolaze upravo za vrijeme turističke sezone. Upravo oni svojim su radom najviše zaslužni za ostvarenje odličnih poslovnih rezultata Konzuma, a posebno u ovoj sezoni koja je nadmašila naša očekivanja. Istovremeno, svjesni smo vremena u kojem živimo i činjenice da svakodnevni troškovi života kontinuirano rastu. Stoga su i ova dodatna sredstva koja im isplaćujemo naš izraz zahvalnosti i način na koji im pokazujemo koliko ih cijenimo“ - izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Novo veliko ulaganje u zaposlenike vrijedno je gotovo 20 milijuna kuna, a dolazi u godini koju je kompanija i započela povećanjem plaća većine svojih zaposlenika. Najprije je u siječnju 2022. plaća povećana za više od 9.000 zaposlenih u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici u što smo uložili više od 100 milijuna kuna, a potom je radnicima isplaćena i nagrada od 500 kuna neto kao zahvala za uspješno poslovanje u prethodnoj godini. U to smo, zajedno s isplatom regresa, uložili dodatnih 17 milijuna kuna.

 

Kontinuiranom politikom unaprjeđenja i povećanja prava i pogodnosti, kao i kvalitetnim dijalogom sa socijalnim partnerima koji se nastavlja i u nadolazećem razdoblju, nastojimo pokazati koliko cijenimo rad i trud svojih zaposlenika. Osim povećanja plaća i isplate nagrada,  zaposlenicima isplaćujemo i božićnicu, uskrsnicu i regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.


Prethodna novost
Posebna ponuda - Super Konzum Zaprešić
Posebna ponuda - Super Konzum Zaprešić

Posebna ponuda - Super Konzum Zaprešić

Otvorenja i posebno radno vrijeme

U Super Konzumu Zaprešić u subotu, 15.10.2022., cijeli dan, poklanjamo 10% popusta na ukupan iznos računa

Sljedeća novost
Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka
Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka

Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka

Izdvojene ponude

U Super Konzumu Rijeka u srijedu, 19.10.2022., cijeli dan, poklanjamo 10% popusta na ukupan iznos računa


Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi