1920x857_rodendan.jpg

Super Konzum Vukovarska slavi 25. rođendan

Prvi supermarket u Hrvatskoj u petak, 4.12., je proslavio svoj 25.rođendan

Dragi kupci, Super Konzum Vukovarska prva je prodavaonica supermarket formata u Hrvatskoj i jedna od prvih u regiji, u kojoj je u 25 godina napravljeno više od 30 milijuna računa za kupnju.

Pomalo zaboravljena navika kupovanja namirnica subotom i nedjeljom iz ne tako davnih vremena, zamijenjena je navikom kupovanja u mnogim supermarketima, a danas više neko ikada to isto obavljamo online uslugom. Kako bi se kupcima omogućila nabava svih potrebnih namirnica na jednom mjestu te tako olakšao proces kupovine, davne 1995. na 2075 m2 prodajnog prostora otvoren je Super Konzum Vukovarska koji je, pružajući kompletnu uslugu po svim odjelima, redefinirao značenje pojma maloprodaja u Hrvatskoj, ali i u regiji. Rađen po francuskom konceptu, Super Konzum Vukovarska bio je prva prodavaonica supermarket formata koja je bila pionir u mnogočemu.

Tituli elitne prodavaonice u prilog ide i činjenica da je Super Konzum Vukovarska prva poslovnica u Hrvatskoj koja je napravila dnevni promet od milijun kuna i prva koja je napravila dnevni promet od 2 milijuna kuna, a zahvaljujući oko 2.600 kupaca koji prosječno svaki dan obavljaju svoju kupnju upravo ovdje, imaju i najveći promet po kvadratu. S obzirom na neprestano usavršavanje i inovacije po kojima je ova, po mnogočemu prva, poslovnica poznata i danas, neupitno je da će se njezini rođendani i dalje redati.

Na svoj rođendan, 4.12., Super Konzum Vukovarska svakom 25.kupcu je poklonio -25% popusta na ukupan iznos računa.

Vidimo se na poznatoj adresi, ulica grada Vukovara 275!

* Popust se ne odnosi na kupnju cigareta, prepaid bonova, tiskovina, zamatanje poklona, plaćanje režija, povrat ambalaže, proizvode za čiji popust se sakupljaju naljepnice te se popust ne zbraja s ostalim postotnim popustima na iznos računa

FB 1080x1080_prije-poslije.jpg

FB 1080x1080_prije-poslije2.jpg
Prethodna novost
D-utorak 8.12.2020.
D-utorak 8.12.2020.

D-utorak 8.12.2020.

10% popusta na online narudžbe u utorak 8. prosinca

Sljedeća novost