Konzum Red November banner.jpg

Spolno zdravlje je bitno. Zaštiti se! Svaki put.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a te podizanju svijesti o bolesti i njenoj prevenciji, Durex te poziva da paziš na svoje zdravlje i zaštitiš se baš svaki put!

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a te podizanju svijesti o bolesti i njenoj prevenciji, Durex te poziva da paziš na svoje zdravlje i zaštitiš se baš svaki put! U našem prodavaonicama i webshopu potraži Durex proizvode.

Zajedno imamo veliku odgovornost jer korištenje kondoma tijekom spolnog odnosa znatno smanjuje mogućnost prenošenja infekcije. Ne ignoriraj ove brojke, prevencija započinje s tobom!

Spolno zdravlje je bitno. Zaštiti se! Svaki put.

HIV je virus humane imunodeficijencije, retrovirus koji u slučaju neliječene infekcije uzrokuje AIDS (sindrom stečenog nedostatka imunosti) koji uzrokuje slabljene imunološkog sustava.

HIV se prenosi putem tjelesnih tekućina (uglavnom tijekom spolnog odnosa), putem transfuzije krvi, uporabom nesterilnog pribora za injektiranje droga te sa zaražene majke na dijete.

Ključni faktor rizika za prijenos HIV-a nezaštićen je spolni odnos. Od početka HIV pandemije (80-ih godina), više od 70 milijuna ljudi zaraženo je virusom HIV-a, a više od 35 milijuna umrlo je od posljedica bolesti.

 

 


Prethodna novost
Sljedeća novost
Nagradna igra samo u Konzumu - Žuja ti donosi konzolu
Nagradna igra samo u Konzumu - Žuja ti donosi konzolu

Nagradna igra samo u Konzumu - Žuja ti donosi konzolu

Nagradne igre i natječaji

Do 31. prosinca kupite omiljeno Ožujsko pivo u najbližoj Konzum prodavaonici i/ili naručite u webshopu i sudjelujte u nagradnoj igri