1920x857_2.jpg

Ponosni na prestižnu titulu trgovca godine

Na Zlatnoj košarici osvojena glavna nagrada za najbolja ostvarenja u maloprodaji

Zlatna košarica, godišnja je nagrada za najbolja ostvarenja u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje. I ove godina manifestacija 'Zlatne košarice' održana je u organizaciji magazina i portala Ja TRGOVAC. Najbolje od najboljih u sektorima maloprodaje i industrije robe široke potrošnje odabrao je stručni žiri sastavljen od predstavnika agencija za istraživanje tržišta Nielsen, GfK, Ipsos, Hendal, Focus i Valicon, tvrtki Deloitte i Oikon, Ekonomskog instituta Zagreb, sektorskih institucija (HGK, HUP, HOK), Hrvatske udruge za zaštitu potrošača, Sindikata trgovine Hrvatske i magazina Ja TRGOVAC

KONZUM je ponosno osvojio glavnu nagradu za TRGOVCA GODINE. Nakon što je odnio pobjedu na prvoj 'Zlatnoj košarici' održanoj 2016. godine, Konzum je ovu prestižnu titulu osvojio u ovogodišnjem petom izdanju. U velikom finalu konkurenciju su činili kutinski trgovački lanac Lonia te drogerijski lanac dm-drogerie markt.

Zoran Mitreski, predsjednik uprave Konzuma istaknuo je da nagrada za trgovca godine predstavlja veliko priznanje i poticaj u daljnjem radu. Također, istaknuo je da za pozicioniranje Konzuma kao vodećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj zaslužno 11.000 kolega i kolegica iz Konzuma, kao i tisuće velikih i malih partnera dobavljača s kojima svakodnevno surađujemo. Iskoristio je priliku i napomenuti da i u ovim izazovnim vremenima Konzum siguran oslonac, zaposlenicima poželjan poslodavac, a dobavljačima pouzdan partner.

Prethodna novost
Finish i Cilit Bang za čiste pučke kuhinje
Finish i Cilit Bang za čiste pučke kuhinje

Finish i Cilit Bang za čiste pučke kuhinje

Kupnjom Finish i Cillit Bang proizvoda sudjeluj u osiguravanju godišnje zalihe proizvoda za čišćenje pučkim kuhinjama

Sljedeća novost