1920x857_novosti_2

Podrška i pomoć stradalima u potresu

Pozivamo vas da se uključite sukladno svojim mogućnostima kako bismo pomogli našim sugrađanima.

Dragi naši, dok smo u ovim teškim trenucima u mislima sa stanovnicima Siska, Petrinje, Gline i ostalih naselja pogođenih potresom želimo zahvaliti svim našim zaposlenicima koji ovih dana ponovno ulažu dodatne napore kako bismo organizirali i poslali pomoć u stradala područja. Posebno zahvaljujemo i kolegi Tomislavu Zdenčaru i njegovoj kujici Witch koji pomažu na terenu.

Naš kamion s prijeko potrebnim namirnicama i higijenskim potrepštinama već jučer je u popodnevnim satima stigao u Petrinju, a donaciju i dostavu namirnica i drugih proizvoda nastavljamo organizirati i u narednim danima kako bismo pomogli što većem broju ljudi.

Temeljem popisa najvažnijih potrepština koje dostavlja Crveni križ, a uz naše sudjelovanje, koordinaciju i logističku podršku, u akciji sudjeluju i kompanije Fortenova grupe - Belje, PIK Vrbovec, Zvijezda, Jamnica, Ledo, mStart, Agrolaguna, Roto dinamic i druge.

Hrvatski Crveni križ organizira akciju prikupljanja sredstava o kojoj više možete pročitati ovdje pa vas sve pozivamo da se uključite sukladno svojim mogućnostima kako bismo pomogli našim sugrađanima.

Čuvajte se!

Vaš Konzum


Prethodna novost
Sljedeća novost
Ponovno se otvorio Super Konzum u Sisku
Ponovno se otvorio Super Konzum u Sisku

Ponovno se otvorio Super Konzum u Sisku

Nakon pregleda statičara i sanacije interijera, Super Konzum u Sisku 31.12. ujutro ponovno je otvorio svoja vrata