keks novost.jpg

Uveli smo plaćenje aplikacijom KEKS Pay

Prvi smo trgovački lanac robe široke potrošnje u Hrvatskoj u kojem možete plaćati putem aplikacije KEKS Pay

Omogućili smo kupcima plaćanje putem aplikacije KEKS Pay u svojem webshopu, kao i u svim prodavaonicama, čime postajemo prvi trgovački lanac robe široke potrošnje u Hrvatskoj koji je uveo takvu vrstu plaćanja. Usluga je dostupna svim kupcima, neovisno o banci u kojoj imaju račun, a na ovaj način mogu jednostavno plaćati namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te ostale proizvode iz naše bogate ponude. Popularna platna aplikacija koju trenutačno koristi čak 300.000 korisnika još je jedan naš tehnološki iskorak kako bi kupcima omogućili što kvalitetniju uslugu i iskustvo kupovine.

 

„Budući da imamo više od 600 prodavaonica te svakodnevno uslužimo više od pola milijuna kupaca, vodimo računa kako što bolje odgovoriti na njihove potrebe. Svjesni smo da je mogućnost izbora načina plaćanja važna stavka u današnje vrijeme te želimo biti i ostati prvi izbor našim kupcima, zbog čega kontinuirano uvodimo najbolje tehnologije i inovacije. Uvođenje plaćanja putem aplikacije KEKS Pay još je jedan korak dalje kojim želimo pojednostaviti i dodatno poboljšati iskustvo kupnje u Konzumu. Nastavit ćemo i dalje ulagati u razvoj inovacija te osluškivati potrebe naših kupaca kako bismo im nastavili pružati premium iskustvo“, izjavila je Ines Barbir, direktorica Sektora poslovnih aplikacija.

 

Za korištenje ove usluge potrebno je na pametnom telefonu instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay. Kupci mogu platiti račun na vrlo jednostavan način, odnosno skeniranjem QR koda uz pomoć aplikacije, bilo da je riječ o redovnim i samonaplatnim blagajnama u fizičkim prodavaonicama ili prilikom kupnje u našem webshopu.

Suradnjom je zadovoljan i Dejan Donev, direktor Sektora digitalnog bankarenja u Erste banci: „KEKS Pay u webshopovima i na prodajnim mjestima omogućava plaćanje samo jednim potezom prsta, bez zamornog prepisivanja podataka s kartice, što korisnici vrlo brzo prihvaćaju. Naše iskustvo pokazalo je da kad jednom kupac plati aplikacijom KEKS Pay, on i ubuduće nastavlja plaćati na isti način. Osim toga, korisnici imaju mogućnost u samoj aplikaciji registrirati ne samo svoje debitne kartice ili račun, već i svoje kreditne kartice, što im omogućava da prilikom plaćanja biraju vrstu plaćanja. Zato vjerujem da će i Konzumovi kupci vrlo brzo prepoznati koristi od aplikacije KEKS Pay kao platne metode.“

 

Kontinuirano digitaliziramo poslovanje i uvodimo inovativne načine plaćanja. Uz sve brojnije samonaplatne i bezgotovinske blagajne, uveli smo i plaćanje kriptovalutama putem PayCek platforme za procesiranje kriptovaluta na brz, jednostavan i siguran način. Kupci se za bilo koju vrstu plaćanja mogu odlučiti i na samonaplatnim blagajnama, koje su se pokazale kao naša pouzdana i vrlo učinkovita usluga.

 


Prethodna novost
Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka
Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka

Posebna ponuda - Super Konzum Rijeka

Izdvojene ponude

U Super Konzumu Rijeka u srijedu, 19.10.2022., cijeli dan, poklanjamo 10% popusta na ukupan iznos računa

Sljedeća novost
Posebna ponuda - Super Konzum Velika Gorica
Posebna ponuda - Super Konzum Velika Gorica

Posebna ponuda - Super Konzum Velika Gorica

Izdvojene ponude

U Super Konzumu Velika Gorica, Marina Getaldića 1, u četvrtak, 27.10.2022., cijeli dan, poklanjamo 10% popusta na ukupan iznos računa


Slične novosti

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Sendvič pileća prsa 135g, Minute

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Dobro - Pečenica naresci 90g

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada