1920x857px bez buttona-01.jpg

​Pazi, mazi, vozi... Fiat500 Dolce ili F10 romobile te osiguraj svojoj obitelji vrijedne nagrade

Kupite jedan od proizvoda navedenih brendova Asepsolete, Asebona, Biobaze, Melema, Plidente, Ralona, Rosala, Pitroida i Dipterola i sudjelujte u nagradnoj igri

Magdis grupa, hrvatski proizvođač renomiranih kozmetičkih proizvoda - Asepsolete, Asebona, Biobaze, Melema, Plidente, Ralona, Rosala, Pitroida i Dipterola nagrađuje svoje vjerne potrošače koji kupuju u Konzum prodavaonicama i/ili webshopu.

Kupite jedan od proizvoda navedenih brendova u razdoblju od 1.10. do 31.10.2021. u najbližoj Konzum prodavaonici i/ili na našem webshopu i sudjelujte u nagradnoj igri Magdis Grupe “Pazi, mazi, vozi…”

Kako sudjelovati?

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: „MAGDIS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60777.

Prijavom ostvarujete mogućnost osvojiti neku od vrijednih nagrada:

  • 1 x Automobil Fiat 500 1.0 GSE BSG Dolce
  • 4 x Električni romobil Fiat 500 F10
  • 100 x Poklon paket kozmetičkih proizvoda Magdis grupa brendova u vrijednosti 1.000,00 kn

Svakog tjedna izvlačit će se dobitnici jednog električnog Fiat F10 romobila i 25 poklon paketa kozmetike jedinične vrijednosti tisuću kuna, a svi sudionici imat će priliku sudjelovati u finalnom izvlačenju 2. studenog za neodoljivog gradskog šarmera u Plidenta plavoj boji - Fiat500 Dolce.

Rezultati izvlačenja bit će objavljeni na web stranici. Sva pravila nagradne igra pročitajte ovdje.

Uživajte u vrhunskoj njezi, pazite se, mazite i osvojite vrijedne nagrade!

* Cijena SMS poruke je 2,40 kn s uključenim PDV-om.


Prethodna novost
Sljedeća novost