slika 2-min.jpeg

Našim odabranim proizvodima dodijeljena oznaka „Odabrale mame“

Proizvodi K Plus svježi sir, Adria Mare smrznuta riba i Active Zone jogurti dobitnici su oznake 'Odabrale mame'

U kategoriji trgovačkih robnih marki: 'jogurti, smrznuti riblji proizvodi i svježi sirevi' naši proizvodi K Plus svježi sir, Adria Mare smrznuta riba i Active Zone jogurti favoriti su mama među svim trgovačkim lancima, pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača u kojem je sudjelovalo više od 1.000 mama.

 

Online istraživanje Selektive, provedeno u lipnju 2022. godine, obuhvatilo je 1.053 mama iz svih dobnih skupina i svih dijelova Hrvatske. Tijekom istraživanja mame su ocjenjivale proizvode u kategoriji trgovačkih robnih marki svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te im dodjeljivale ocjene na temelju nekoliko kriterija – zadovoljstva i kvalitete korištenim proizvodom ili uslugom te procijenjene vrijednosti za uloženi novac i namjere preporuke proizvoda ili usluge.

Certifikat „Odabrale mame“ dodijeljen je našim proizvodima K Plus svježi sir, Adria Mare smrznuta riba i Active Zone jogurti s obzirom na to da su među proizvodima trgovačkih markih svih trgovačkih lanaca koje su mame ocjenjivale dobili najvišu ukupnu ocjenu.

 

ADRIA MARE smrznuta riba bogata je mineralima i omega 3 masnim kiselinama koje imaju povoljno djelovanje na ljudsko zdravlje, primarno kao zaštitnici zdravlja srca i krvnih žila te izvor bjelančevina, vitamina, kalcija, željeza i cinka.

K PLUS SVJEŽI SIR posni sir bogat je proteinima, a pola šalice sadrži količinu proteina jednaku dvjema jajima. Sadrži malo ugljikohridrata, zbog čega se često smatra odličnom namirnicom za keto i druge dijete s niskim udjelom ugljikohidrata.

Dok je K PLUS zrnati sir niskokalorični svježi sir koji se od ostalih izdvaja po jasno definiranim zrncima u teksturi.

Među ACTIVE ZONE JOGURTIMA Skyr Protein tradicionalni je islandski proizvod koji se radi od obranog mlijeka. Poseban je po tome što sadrži visok udio bjelančevina, a mali udio masti. Populariziran je kao jogurt, a zapravo se radi o siru kremaste strukture. Može pomoći kod probavnih problema i mršavljenja jer potiče pravilan rad crijeva.

Dok je jogurt Proactive Active Zone funkcionalni jogurt s malim udjelom masti. Sadrži kulture Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium koje uspostavljaju ravnotežu crijevne mikroflore.

 

Potražite K Plus svježi sir, Adria Mare smrznuta riba i Active Zone jogurti u najbližoj Konzum prodavaonici, a izdvojenu ponudu pogledajte ovdje 'jer mama zna što je najbolje za njenu obitelj'.

 


Prethodna novost
Nagradna igra - Kupi, kuhaj, osvoji
Nagradna igra - Kupi, kuhaj, osvoji

Nagradna igra - Kupi, kuhaj, osvoji

Nagradne igre i natječaji

Do 15. prosinca 2022. godine kupite omiljeni Podravka proizvoda u najbližoj Konzum prodavaonici ili naručite putem webshopa te sudjelujte u nagradnoj igri

Sljedeća novost

Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja
Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Uručen nam je certifikat Tvrtka prijatelj zdravlja

Nagrade i priznanja

Potvrdili smo trajno opredjeljenje tvrtke koja prepoznaje zdrave vrijednosti, promiče zdravlje na radnom mjestu, brine o unaprjeđenju zdravlja svojih zaposlenika te brine o očuvanju okoliša