1920x857.jpg

Osvojili smo 'Woman's choice - najbolji brendovi 2023'

Omiljeni smo brand ženama u 2023. godini u kategoriji 'Omiljena trgovina za kupnju namirnica'

Woman's Choice Awards, prestižni je izbor najboljih brandova u Hrvatskoj koji već šestu godinu zaredom organizira vodeći ženski multimedijski brend miss7. Posebnost ove dodjele je ta što su pobjednike u svim kategorijama odabrale upravo žene – korisnice tih brendova. U ovogodišnjem velikom izboru sudjelovalo je čak 5305 žena u dobi od 20 do 55 godina. Omiljeni smo brand ženama u 2023. godini u kategoriji 'Omiljena trgovina za kupnju namirnica'.

 

 “Uspješnim brandovima zajedničko je to što su njihove vrijednosti jednake vrijednostima kupaca, tako se rađa dugoročno povjerenje i međusobno poštivanje koje nama predstavlja ovo priznanje čitateljica Miss7. Činjenica da su upravo žene prepoznale Konzum kao trgovinu kojoj poklanjaju najveće povjerenje, nama je potvrda uspješnog rada, jer žene su odgovorne za više od 70% kupnji u Konzumu. Stoga će nam i dalje biti prioritet duboko razumijevanje potreba naših kupaca te praćenje globalnih potrošačkih trendova uz “local first” način poslovanja. Čestitamo Miss7 na sjajnoj organizaciji, a svim čitateljicama zahvaljujemo na povjerenju koje nam ukazuju svaki dan kupujući u Konzumu.” Mia Kroflin, rukovoditeljica brand marketinga u Konzumu.

Čestitamo svim pobjednicima i zahvaljujemo Miss7 čitateljicama koje su sudjelovale u istraživanju te odabrale nas kao omiljeni brand.


Prethodna novost
Okusi pa filozofiraj! Na putovanju po Grčkoj!
Okusi pa filozofiraj! Na putovanju po Grčkoj!

Okusi pa filozofiraj! Na putovanju po Grčkoj!

Nagradne igre i natječaji

Kupite omiljeno pakiranje ili okus Sensationa, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite senzacionalne nagrade.

Sljedeća novost
Radno vrijeme 22.6.2023.
Radno vrijeme 22.6.2023.

Radno vrijeme 22.6.2023.

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice 22.6.2023. rade prema posebnom radnom vremenu


Slične novosti

5 nagrada na Danima komunikacija
5 nagrada na Danima komunikacija

5 nagrada na Danima komunikacija

Nagrade i priznanja

Kampanje Mali veliki talenti, Proslavi Božić na svoj način te digitalna aktivacija Virtualni Zvjerići osvojile su čak 5 nagrada na Danima komunikacija