Tonys 1920x857.jpg

NOVO! Tony's Chocolonely – čokolada sa stavom

Poznati nizozemski brend oduševit će sve ljubitelje čokolade svojim okusima, kao i snažnom posvećenosti brizi za ljude

Svim ljubiteljima čokolade stižu odlične vijesti da od sada mogu uživati u čokoladnim okusima poznatog nizozemskog brenda Tony's Chocolonely, a omiljeno pakiranje iste možete potražiti u našim prodavaonicama diljem zemlje i webshopu. U ponudi imamo sljedeće okuse Tony's čokolade: mliječnu, mliječnu punjenu hrskavom karamelom i morskom soli, mliječnu s lješnjacima, tamnu čokoladu s bademima i dodatkom morske soli, kao i u ukusnu mliječnu čokoladu s nugatom od meda i badema.

Osim što se odlikuju odličnim okusima, čokolade Tony's Chocolonely posebne su i stoga što se u njihovoj proizvodnji naglasak stavlja na načelo pravedne trgovine te je kompanija snažno posvećena borbi protiv ilegalnog dječjeg rada i drugih oblika modernog ropstva.

Današnji je lanac opskrbe čokoladom i kakaom nažalost prilično nepravedan. Tako u Gani i Obali Bjelokosti postoji otprilike 2,5 milijuna farmi na kojima se proizvodi više od 60 posto svjetskog kakaa. Upravo na tim farmama više od dva milijuna djece radi u ilegalnim i opasnim uvjetima.

Upravo zbog toga brend sa stavom Tony's Chocolonely ustraje od svojih samih početaka na pravednoj trgovini i nabavci kakaa prema kojoj poljoprivrednici dobivaju poštenu cijenu te na okončanju robovskog rada u proizvodnji čokolade, osobito djece. Kako bi osvijestili što veći broj ljudi o nejednakosti i nepoštenoj praksi u ovoj industriji, čokoladu Tony's Chocolonely proizvode s nejednako podijeljenim kockicama koje simboliziraju pet afričkih država u kojima se proizvodi kakao i u kojima borba za jednakost još uvijek traje. Tako će nastaviti i dalje sve dok se ne dogode nužne promjene u društvu za koje se zalažu.


Prethodna novost
Osvoji PlayStation®5
Osvoji PlayStation®5

Osvoji PlayStation®5

U Konzumu kupi odjednom bilo koja 2 proizvoda Gillette i sudjeluj u nagradnoj igri

Sljedeća novost