1920x857_nopvosti_nize_cijene2.jpg

'Zaključavamo' cijene za još 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice

Cijene 100 osnovnih proizvoda u našim prodavaonicama neće rasti do kraja ove godine, a dodatno smo osigurali povoljnije cijene za 1500 proizvoda korisnicima MultiPlusCard kartice

U četvrtak, 29. rujna, zaključat ćemo maksimalne cijene 100 proizvoda iz osnovne potrošačke košarice kako bi svojim vjernim kupcima pomogli u izazovnoj aktualnoj situaciji u kojoj su cijene gotovo svih namirnica u kontinuiranom porastu. Riječ je o dodatnih 100 proizvoda iz cijelog niza kategorija koji nisu obuhvaćeni odlukom Vlade RH o izravnim mjerama kontrole cijena određenih prehrambenih proizvoda, a koja je za nas podrazumijevala trošak od oko 40 milijuna kuna. Zaključane cijene neće se mijenjati sve do kraja ove godine, osim što mogu biti dodatno snižene. Ujedno, kupcima korisnicima MultiPlusCard kartice ćemo od 29. rujna omogućiti trenutnu povoljniju kupnju čak 1.500 proizvoda. MultiPlusCard cijene bit će niže za prosječno 20%, što je ukupna vrijednost popusta u iznosu od 60 milijuna kuna.  

 

Mi smo tržišni lider i svaki naš potez se prati. Situacija u kojoj se nalazimo nije laka nikome, osobito našim kupcima, i zato se stalno, kroz brojne inicijative, trudimo maksimalno im olakšati svakodnevnicu. To nije pitanje samo naše društvene odgovornosti, nego i naše obaveze i našeg utjecaja kao najvećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj. Vjerujem da će i u ovom najnovijem potezu, kojim ćemo zaključati maksimalne cijene još 100 proizvoda te osigurati dodatne pogodnosti korisnicima MultiPlusCarda, prepoznati naša nastojanja da im smanjimo troškove u kućnom budžetu“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Proizvodi čije će cijene biti zaključane su iz kategorija voća i povrća, svježeg mesa i ribe, mliječnih i pekarskih proizvoda, smrznutih proizvoda, delikatesa, konzervirane hrane, pića, higijenskih proizvoda za djecu i odrasle, sredstava za čišćenje i drugih, a više informacija o svemu možete potražit na ovdje.

 

Neprestano tražimo načine da proizvode sa svojih polica učinimo što dostupnijima, ponudimo najveću vrijednost za novac te ostanemo prvi izbor. Svi kupci koji koriste MultiPlusCard ostvaruju posebne pogodnosti i uštede prilikom kupnje sakupljajući bonus kune kojima mogu odmah raspolagati te tako umanjiti iznos svog računa. Uz to im je na raspolaganju i ostvarenje dodatnih ušteda korištenjem ponude kupona naših partnera.

 

Veliku pažnju posvećujmo najosjetljivijim skupinama u društvu te tako jednom mjesečno umirovljenicima osiguravamo popust od 10% na ukupan iznos kupnje. Pored toga, velikim asortimanom proizvoda privatnih marki Konzum svojim kupcima omogućava širi izbor proizvoda po pristupačnim cijenama. Dodatno, zahvaljujući katalogu, posebnim aktivacijama i pogodnostima, kupci svaki tjedan mogu kupiti povoljnije oko 3.500 proizvoda.  


Prethodna novost
Sljedeća novost
Obavijest o lažnoj Facebook stranici i nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj Facebook stranici i nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj Facebook stranici i nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na Facebooku je otvorena lažna Facebook stranica koja bez dopuštenja koristi Konzum logo, fotografije te širi lažne informacije.


Slične novosti

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Dobro - Pečenica naresci 90g

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada