Henkel_Charity_2022_HR_HumanaNova_ 1920x857-01.jpg

Ne dvoji i robu odvoji

Kupnjom Silan, Persil, Perwoll, Somat i Pur proizvoda u našim prodavaonicama i/ili na webshopu podržavate inicijativu i odgovarajuće zbrinjavanje tekstilnog otpada u osnovnim školama.

Dragi kupci, u vremenskom periodu od 12.5. do 30.6.2022. kupnjom Silan, Persil, Perwoll, Somat i Pur proizvoda u našim prodavaonicama i/ili na webshopu podržavate inicijativu i odgovarajuće zbrinjavanje tekstilnog otpada u osnovnim školama.

Ne dvoji i robu odvoji”, najbolja je poruka koju u suradnji s Henkelom želimo poslati osnovnoškolcima!

Zašto stara majica ne bi postala torba, a poderane traperice moderna suknja?

Zašto s prijateljima ne bi napravili razmjenu odjevnih komada ili nešto što više ne nosimo donirali?

No, što učiniti s onim potpuno nenosivim komadima?

Djeca već jako dobro znaju da je otpad najveći problem današnjice, no kroz ovaj će projekt postati pravi mali zeleni heroji i zahvaljujući projektu “Ne dvoji i robu odvoji”, koji je nastao u suradnji s Humana Novom, saznati kako živjeti održivo, odgovorno i u skladu s prirodom koju njima ostavljamo.

Zato požurite do najbliže Konzum prodavaonice ili naručite putem našeg webshopa omiljeni Silan, Persil, Perwoll, Somat i Pur proizvoda te podržite ovu inicijativu i odgovarajuće zbrinjavanje tekstilnog otpada u osnovnim školama u posebnim spremnicima koji će biti postavljeni u škole kao veliko finale ovog edukativnog projekta.


Prethodna novost
Sljedeća novost
130 nagrada za 130 godina Žuje
130 nagrada za 130 godina Žuje

130 nagrada za 130 godina Žuje

Nagradne igre i natječaji

Kupite omljeni proizvod iz Žujine obitelji do 30.6. i sudjelujte u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade


Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi