novosti.jpg

Nagrađujemo svoje zaposlenike zbog dobrih poslovnih rezultata u 2021.godini

Kontinuiranom politikom unaprjeđenja i povećanja radničkih prava i pogodnosti nastojimo pokazati koliko cijeni rad i trud svojih zaposlenika

Svojim zaposlenicima u lipnju isplaćujemo nagradu od 500 kuna neto kao zahvalu za uspješno poslovanje u 2021., a nagradu će dobiti svi sadašnji zaposlenici koji su u 2021. bili zaposleni barem šest mjeseci.

Zajedno s isplatom regresa, ukupno ulaganje pogodnosti za zaposlenike će iznositi više od 17 milijuna kuna.     

 

„Odluku o nagrađivanju donijeli smo iz zahvalnosti zaposlenicima na ogromnom trudu i predanosti u prošloj godini, a posebnu simboliku u tome ima i činjenica da ove godine obilježavamo i 65 godina Konzuma, što je dodatni razlog za zadovoljstvo vrlo uspješnom godinom koja je za nama. Tome su najveći doprinos dali svi naši kolege u velikom Konzumovom lancu, koji se svakodnevno trude da Konzum bude najbolji. Zato smo iz godine u godinu posebno posvećeni povećanju prava i pogodnosti za zaposlenike te i dalje želimo zajedno graditi kolektiv prepoznatljiv po međusobnom poštovanju, stimulativnoj i ugodnoj atmosferi“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

 

Već početkom 2022. godine uložili smo više od 100 milijuna kuna za povećanje plaća većine svojih zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici. Osim toga, redovito isplaćujemo i božićnicu, uskrsnicu i regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.


Prethodna novost
Radno vrijeme 30.5.2022.
Radno vrijeme 30.5.2022.

Radno vrijeme 30.5.2022.

Otvorenja i posebno radno vrijeme

Isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice 30.5.2022. rade prema posebnom radnom vremenu

Sljedeća novost

Slične novosti

Ponovno ulažemo gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika
Ponovno ulažemo gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika

Ponovno ulažemo gotovo 15 milijuna eura u primanja zaposlenika

Ostale obavijesti

Uz povećanje plaće za više od 9.000 zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i internet prodavaonici, povećavaju se i ostala materijalna prava svih zaposlenika