1920x857_mustela_2.jpg

Mustela kozmetika za bebe dostupna je i u Konzum prodavaonicama

Proizvodi za bebe s prirodnim sastojcima, ispitani pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom

Osim u ljekarnama, odabrana Mustela kozmetika za bebe od sada je dostupna i u Super Konzum prodavaonicama, a dio asortimana i putem online trgovine.

Mekana, lijepa i savršena bebina koža izuzetno je krhka i osjetljiva. Stoga treba koristiti proizvode za njegu koji će hidratizirati kožu i pružiti joj zaštitu od rođenja. Iz asortimana proizvoda u mogućnosti ste izabrati: gel za kupanje, šampon i gel za pranje, hidratantno mlijeko za tijelo, kreme za tijelo, kreme sa zaštitnim faktorom ili pjene za tjemenicu.

Zahvaljujući novim saznanjima o koži beba i djece, znanstvenici su osmislili asortiman proizvoda za čišćenje, kupanje i njegu normalne kože, s prirodnim aktivnim sastojkom: Avokado Perseose. Avokado Perseose se nalazi u većini proizvoda linije Mustela Bébé, a odabran je zbog svoje savršene usklađenosti s najosjetljivijom kožom.

Svi su proizvodi razvijeni u suradnji sa zdravstvenim djelatnicima, hipoalergeni, visoke razine tolerancije i ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate ni alkohol, a sadrže u prosjeku 92% sastojaka prirodnog podrijetla. Ispitani su pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom kako bi se dokazala njihova učinkovitost.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Radno vrijeme 22.6.
Radno vrijeme 22.6.

Radno vrijeme 22.6.

Novosti

Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme.

Popust umirovljenicima za lipanj
Popust umirovljenicima za lipanj

Popust umirovljenicima za lipanj

Novosti

U petak, 12.6., cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!

11.6. ne radimo
11.6. ne radimo

11.6. ne radimo

Novosti

Dragi kupci, molimo vas da obavite kupnju na vrijeme jer u četvrtak 11.6. ne radimo.