1920x857_mustela_2.jpg

Mustela kozmetika za bebe dostupna je i u Konzum prodavaonicama

Proizvodi za bebe s prirodnim sastojcima, ispitani pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom

Osim u ljekarnama, odabrana Mustela kozmetika za bebe od sada je dostupna i u Super Konzum prodavaonicama, a dio asortimana i putem online trgovine.

Mekana, lijepa i savršena bebina koža izuzetno je krhka i osjetljiva. Stoga treba koristiti proizvode za njegu koji će hidratizirati kožu i pružiti joj zaštitu od rođenja. Iz asortimana proizvoda u mogućnosti ste izabrati: gel za kupanje, šampon i gel za pranje, hidratantno mlijeko za tijelo, kreme za tijelo, kreme sa zaštitnim faktorom ili pjene za tjemenicu.

Zahvaljujući novim saznanjima o koži beba i djece, znanstvenici su osmislili asortiman proizvoda za čišćenje, kupanje i njegu normalne kože, s prirodnim aktivnim sastojkom: Avokado Perseose. Avokado Perseose se nalazi u većini proizvoda linije Mustela Bébé, a odabran je zbog svoje savršene usklađenosti s najosjetljivijom kožom.

Svi su proizvodi razvijeni u suradnji sa zdravstvenim djelatnicima, hipoalergeni, visoke razine tolerancije i ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate ni alkohol, a sadrže u prosjeku 92% sastojaka prirodnog podrijetla. Ispitani su pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom kako bi se dokazala njihova učinkovitost.


Prethodna novost
Sljedeća novost