KONZUM_web_novosti_banner.jpg

Melem slavi 45. rođendan

Melem voli kožu, koža voli Melem - i tako već 45.godina. Tim povodom potraži Melem proizvode u Konzum prodavaonicama i webshopu po povoljnijim cijenama

Dragi kupci, Melem slavi 45. rođendan te tim povodom do 15.ožujka u svim Konzum prodavaonicama i/ili webshopu potražite Melem proizvode po povoljnim cijenama. 

Originalna univerzalna krema koja svojim jedinstvenim sastavom pomaže suhoj koži, ali i njeguje sve tipove kože, svih generacija – Melem, slavi svoj jubilarni 45. rođendan.

Tom prigodom omiljena Melem kolekcija Dragocjena ulja, inspirirana originalnom univerzalnom Melem kremom, dolazi na police u veselom, rođendanskom ruhu.

Melem za tuširanje, losion za njegu tijela, kremasti dezodorans u roll-onu, balzam za usnice i univerzalna krema dolaze u ograničenoj rođendanskoj kolekciji kojom će se proslaviti ovaj vrijedan jubilej, ali i nagraditi vjernost svih Melem obožavatelja koji se već generacijama njeguju ovom posebnom kozmetikom.

Izvrsne učinkovitosti i inovativnog sastava, Zagrebački melem postao je jedan od najtraženijih kozmetičkih proizvoda za njegu kože. Formulacija idealna za njegu osjetljive kože, kao i grube, ispucale, nadražene kože pokazala se vrlo učinkovitom i za njegu usana, te za njegu osjetljive kože beba i djece.

S ponosom slave 45. rođendan jer Melem je ipak Melem, a sve ostalo su samo kreme…

Ne zaboravite potražiti omiljeni Melem proizvod po povoljnijim cijenama do 15. ožujka 2023. u svim Konzum prodavaonicama i/ili webshopu.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Obavijest o lažnoj Facebook stranici i nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj Facebook stranici i nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj Facebook stranici i nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na Facebooku je otvorena lažna Facebook stranica koja bez dopuštenja koristi Konzum logo, fotografije te širi lažne informacije.

Popust umirovljenicima za travanj
Popust umirovljenicima za travanj

Popust umirovljenicima za travanj

Ostale obavijesti

U srijedu, 12.4., cijeli dan 10% popusta umirovljenicima na ukupan iznos računa u svim prodavaonicama. Vrijedi i za proizvode na akciji!