KONZUM_web_novosti_banner.jpg

Melem slavi 45. rođendan

Melem voli kožu, koža voli Melem - i tako već 45.godina. Tim povodom potraži Melem proizvode u Konzum prodavaonicama i webshopu po povoljnijim cijenama

Dragi kupci, Melem slavi 45. rođendan te tim povodom do 15.ožujka u svim Konzum prodavaonicama i/ili webshopu potražite Melem proizvode po povoljnim cijenama. 

Originalna univerzalna krema koja svojim jedinstvenim sastavom pomaže suhoj koži, ali i njeguje sve tipove kože, svih generacija – Melem, slavi svoj jubilarni 45. rođendan.

Tom prigodom omiljena Melem kolekcija Dragocjena ulja, inspirirana originalnom univerzalnom Melem kremom, dolazi na police u veselom, rođendanskom ruhu.

Melem za tuširanje, losion za njegu tijela, kremasti dezodorans u roll-onu, balzam za usnice i univerzalna krema dolaze u ograničenoj rođendanskoj kolekciji kojom će se proslaviti ovaj vrijedan jubilej, ali i nagraditi vjernost svih Melem obožavatelja koji se već generacijama njeguju ovom posebnom kozmetikom.

Izvrsne učinkovitosti i inovativnog sastava, Zagrebački melem postao je jedan od najtraženijih kozmetičkih proizvoda za njegu kože. Formulacija idealna za njegu osjetljive kože, kao i grube, ispucale, nadražene kože pokazala se vrlo učinkovitom i za njegu usana, te za njegu osjetljive kože beba i djece.

S ponosom slave 45. rođendan jer Melem je ipak Melem, a sve ostalo su samo kreme…

Ne zaboravite potražiti omiljeni Melem proizvod po povoljnijim cijenama do 15. ožujka 2023. u svim Konzum prodavaonicama i/ili webshopu.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Ekološki projekt Od izvora do mora
Ekološki projekt Od izvora do mora

Ekološki projekt Od izvora do mora

Ostale obavijesti

U fokusu novog izdanja projekta Od izvora do mora je, uz akcije čišćenja, poticaj sadnji drveća u gradovima kako bi se smanjile emisije CO2 i temperatura zraka