Croatia-Konzum-KV web photo.png

Zajedno s Mastercardom pomažemo obiteljima s djecom u Hrvatskoj i Ukrajini

Za svaku kupnju u našim prodavaonicama između 13.10. i 10.11. 2023. plaćenu Mastercard karticom donirat će se prosječna cijena jednog školskog obroka WFP-u

Zajedno s Mastercardom udružili smo snage kako bi donirali sredstva Udruženju „Djeca prva“ za obitelji s djecom školske dobi u Hrvatskoj koje žive u rizičnim uvjetima, ali i kako bi podržali UN-ov Svjetski program za hranu (WFP) u njegovoj misiji pomoći ukrajinskoj djeci koja su pogođena trenutnom situacijom u toj zemlji.

Za svaku kupnju u našim prodavaonicama između 13. listopada i 10. studenog 2023. plaćenu Mastercard karticom donirat će se prosječna cijena jednog školskog obroka WFP-u (0,20 eura), do visine iznosa od 25.000 eura. Uz donaciju za djecu Ukrajine, donacija u visini 15.000 eura će ove godine biti dodijeljena i Udruženju „Djeca prva“. Cjelokupni iznos donacije bit će iskorišten za pružanje izravne humanitarne pomoći obiteljima s djecom školske i predškolske dobi.

Važno je napomenuti da potrošačima neće biti naplaćen nikakav dodatni donacijski iznos na iznos njihove kupnje, a sav trošak donacije snosimo isključivo mi i Mastercard.

Pročitajte detaljne uvjete korištenja ovdje.

 

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Dobro - Pečenica naresci 90g

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada