Croatia-Konzum-KV web photo.png

Zajedno s Mastercardom pomažemo obiteljima s djecom u Hrvatskoj i Ukrajini

Za svaku kupnju u našim prodavaonicama između 13.10. i 10.11. 2023. plaćenu Mastercard karticom donirat će se prosječna cijena jednog školskog obroka WFP-u

Zajedno s Mastercardom udružili smo snage kako bi donirali sredstva Udruženju „Djeca prva“ za obitelji s djecom školske dobi u Hrvatskoj koje žive u rizičnim uvjetima, ali i kako bi podržali UN-ov Svjetski program za hranu (WFP) u njegovoj misiji pomoći ukrajinskoj djeci koja su pogođena trenutnom situacijom u toj zemlji.

Za svaku kupnju u našim prodavaonicama između 13. listopada i 10. studenog 2023. plaćenu Mastercard karticom donirat će se prosječna cijena jednog školskog obroka WFP-u (0,20 eura), do visine iznosa od 25.000 eura. Uz donaciju za djecu Ukrajine, donacija u visini 15.000 eura će ove godine biti dodijeljena i Udruženju „Djeca prva“. Cjelokupni iznos donacije bit će iskorišten za pružanje izravne humanitarne pomoći obiteljima s djecom školske i predškolske dobi.

Važno je napomenuti da potrošačima neće biti naplaćen nikakav dodatni donacijski iznos na iznos njihove kupnje, a sav trošak donacije snosimo isključivo mi i Mastercard.

Pročitajte detaljne uvjete korištenja ovdje.

 

 


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora
Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Započelo je ovogodišnje izdanje projekta Od izvora do mora

Ostale obavijesti

Ovogodišnje izdanje projekta usmjereno je na pružanje potpore urbanomu pošumljavanju – sadnji drveća u gradovima s ciljem smanjenja ispuštanja ugljikova dioksida (CO2) i snižavanja temperature zraka.

Zvjerići se vraćaju
Zvjerići se vraćaju

Zvjerići se vraćaju

Ostale obavijesti

Simpatična šumska družina Zvjerića iz našeg novog programa nagrađivanja vjernosti, educira o važnosti očuvanja bioraznolikosti i ekosustava te prednostima boravka u prirodi