WFP novosti - novo 1920x857.png

Konzum i Mastercard pomažu u ostvarenju njihovih snova

Konzum i Mastercard i ove godine udružuju snage kako bi prikupili sredstva za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

Konzum i Mastercard će u razdoblju od 20. prosinca 2021. do 15. siječnja 2022. od svake transakcije provedene Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske dio sredstava odvajati za donaciju potrebitoj djeci u Hrvatskoj i Ruandi.

Prikupljeni iznos će se u jednakom omjeru donirati Udruženju „Djeca prva“ za pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj s djecom predškolske i školske dobi te UN-ovom Svjetskom programu za hranu (World Food Programme) u svrhu osiguravanja školskih obroka u Ruandi.

Partnerstvo s Konzumom u Hrvatskoj nastavak je Mastercardovih aktivnosti u sklopu globalnog partnerstva sa Svjetskim programom za hranu i borbe protiv gladi školske djece u svijetu. Četvrtu godinu zaredom u Hrvatskoj su sredstva namijenjena Udruženju „Djeca prva“ koje radi s djecom, mladima i obiteljima koje žive u rizičnim uvjetima. Sredstvima doniranim Udruženju „Djeca prva“, roditelji će moći kupiti neophodnu hranu i higijenske potrepštine što im njihova redovna primanja ne omogućavaju.

*Mastercard je partner Svjetskog programa za hranu od 2012. te od tada pomaže u ostvarenju glavnog cilja Programa – suzbijanja gladi u svijetu do 2030. godine. Glavna inicijativa u sklopu ovog partnerstva je osiguravanje sredstava za 100 milijuna školskih obroka u najugroženijim dijelovima svijeta, a do sada se došlo do brojke od 17 milijuna.


Prethodna novost
Sljedeća novost

Slične novosti

Opoziv proizvoda
Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

Ostale obavijesti

Obavijest za kupce o opozivu proizvoda - Dobro - Pečenica naresci 90g

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri
Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Obavijest o lažnoj nagradnoj igri

Ostale obavijesti

Na webu je dostupna lažna stranica koja navodi našu proslavu rođendana i podjelu nagrada